Θα χρειαστείτε
- 1 ματσάκι σπανάκι
- 1 ματσάκι λάπατα
- 1 ματσάκι σέσκουλα
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια
- δυόσμο – μαιντανό
- 2 αυγά, αλάτι, πιπέρι
- αλεύρι όσο χρειαστεί για να πλάθονται οι κεφτέδες
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σόδα μέσα στο αλεύρι
- 1/4 τυρί φέτα τριμμένη
- αν θέλουμε να γίνουν νηστίσιμοι αφαιρούμε το τυρί και τα αυγά
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα χόρτα, τα ψιλοκόβουμε και τα τρίβουμε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά. Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά και μετά ρίχνουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε. Αλεύρι βάζουμε όσο χρειάζεται για να πλάθονται οι κεφτέδες. Τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.
Η συνταγή είναι της Αθανασίας Μιχαλοπούλου από τη Λαμία και περιλαμβάνεται στο βιβλίο της Καλομοίρας Γκρέκα – Τσιλαλή “Ρουμελιώτικες γεύσεις”

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.