Χλευαστική δήλωση Παπαγγελόπουλου με αφορμή την κατάθεση Μανιαδάκη για τον σκύλο του!

NEWSROOM
ΑπόNEWSROOM
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
1 Min Read

Στη χθεσινή κατάθεσή του ο κ. Μανιαδάκης, απαντώντας στο ερώτημα αν γνωρίζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι είναι γείτονες

«Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι ο Φοίβος» δήλωσε σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, με αφορμή την χθεσινή κατάθεση του ο πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που ερευνά την σκευωρία Novartis.

Και προσέθεσε: «Ορκίζομαι ότι και εγώ και αυτό δε γνωρίζαμε ότι ο σκύλος που έπαιζε ήταν του κ. Μανιαδάκη».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Κατά τη χθεσινή κατάθεσή του ο κ. Μανιαδάκης, απαντώντας στο ερώτημα αν γνωρίζει τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, είπε ότι είναι γείτονες και το σπίτι του βρίσκεται δίπλα στην πατρική οικεία του Αλέξη Τσίπρα.

Ακόμη, ο κ. Μανιαδάκης ανέφερε ότι τα σκυλιά τους παίζουν μαζί και προσέθεσε: «Τον έχω συναντήσει και στον μπαρμπέρη μας και στο μπακάλικο». Πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν έχουν κάποια σχέση και δεν έχουν μιλήσει ποτέ.

protothema

Share This Article
ΑπόNEWSROOM
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
1 Σχόλιο
  • Είχε συνηθίσει στο να δικάζει, τώρα που κατηγορείται, «τσούζει». Σιγά, σιγά, όσο προχωρεί η διαδικασία παραπομπής του, θα τον λούζει «κρύος ιδρώτας» & θα αφήσει τις εξυπνάδες….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *