Ο γάμος στα Χανιά ολοκληρώθηκε με τον γαμπρό και τη νύφη να δίνουν ραντεβού με τους καλεσμένους τους, για τη δεξίωση. Τα όσα ακολούθησαν έγιναν θέμα συζήτησης…

Ένα απίστευτο περιστατικό κλοπής σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής (07-10-2018) στα Χανιά με θύμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι παντρεύτηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας και νωρίς το βράδυ, έκανε το καθιερωμένο γλέντι για συγγενείς και φιλους.

Στο μεσοδιάστημα, τα «χαρίσματα» που είχαν μαζέψει από την εκκλησία – ένα χαρακτηριστικό έθιμο της Κρήτης –  μεταφέρθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, στο κέντρο των Χανίων, χωρίς κανείς να μπορεί να υποψιαστεί αυτό που θα επακολουθούσε. Ενώ οι νιόπαντροι γλεντούσαν, άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι τους και τους πήραν όλα τα χαρίσματα του γάμου καθώς και τα κοσμήματα.

Όταν το γλέντι τέλειωσε αργά τη νύχτα και το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι του, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την εύρεση των κλοπιμαίων, ενώ όπως είναι φυσικό το γεγονός προκάλεσε λύπη για την ατυχία του ζευγαριού και οργή για τους δράστες που «άπλωσαν χέρι» στα χαρίσματα.

polis banner

Ανάλογη υπόθεση και στην Κοζάνη

Ο γάμος στην Κοζάνη στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, έδωσε την ευκαιρία σε κλέφτες να τρυπώσουν στο σπίτι του γαμπρού. Οι επιτήδειοι δράστες δεν έχασαν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν τη στιγμή της χαράς ενός ζευγαριού και να τη μετατρέψουν σε μια δυσάρεστη αναστάτωση, την ώρα που εκείνοι είχαν μόλις ενωθεί με τα τα ιερά δεσμά του γάμου και διασκέδαζαν στο γαμήλιο γλέντι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του γαμπρού από τη μπαλκονόπορτα, ενώ προηγουμένως έσπασαν το τζάμι της οικίας και έδρασαν ανενόχλητοι αφού οι πρωταγωνιστές της δυσάρεστης ιστορίας είχαν να ασχοληθούν με το χαρμόσυνο γεγονός. Οι δράστες αφαίρεσαν από την οικία, χρηματικό ποσό και μικροαντικείμενα, ενώ άφησαν πίσω τους ένα σχεδόν βομβαρδισμένο σπίτι.

Η γαμήλια δεξίωση ολοκληρώθηκε και λίγο αργότερα ο γαμπρός και η νύφη ενημερώθηκαν για τα δυσάρεστα.

Καβάλα: Η νύφη που ξεκαρδίστηκε στα σκαλιά της εκκλησίας

Μια πρωτότυπη έκπληξη ετοίμασαν οι φίλοι του γαμπρού για να ριζώσει ο γάμος του για τα καλά στην Καβάλα. Αφού το ζευγάρι δέθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, κατά την έξοδό τους από την εκκλησία, οι φίλοι του τον έλουσαν κυριολεκτικά με ρύζι.

Εξήντα κιλά ρύζι ήταν το μυστικό έκπληξη που επιφύλαξαν στον γαμπρό φίλοι και συγγενείς, ενώ ο ίδιος χωρίς να γνωρίζει τις “προθέσεις” τους, έδειξε να το απολαμβάνει όπως δήλωσε, ενώ η νύφη έδειχνε και εκείνη να το απολαμβάνει. «Είχα υποψιαστεί ότι κάτι ετοιμάζουν, αλλά δεν φαντάστηκα αυτό που συνέβη» είπε χαρακτηριστικά ο ευτυχισμένος γαμπρός.

Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 στον Ι.Ν. του Αποστόλου Θωμά στον Ζυγό της Καβάλας και οι εικόνες του ταξιδεύουν στο διαδίκτυο.

Η έκπληξη στον ευτυχισμένο γαμπρό

Πηγή: flashnews.gr