Στη σύλληψη ενός 68χρονου άνδρα στο αεροδρόμιο προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, με τον άνδρα να κατηγορείται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων (εισαγωγή και μεταφορά).
Η σύλληψη έγινε μετά την άφιξη του άνδρα από χώρα του εξωτερικού στον Αερολιμένα Χανίων.
Κατά την έρευνα στις αποσκευές του βρεθήκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν:
8 γεμιστήρες πυροβόλων όπλων με τρία ελατήρια
2 κορμοί πυροβόλων όπλων
4 συσκευές γαιοεντοπισμού

Ο συλληφθείς είχε κρύψει στις βαλίτσες του και κοσμήματα για τα οποία δεν είχε πραγματοποιηθεί δήλωση στις Τελωνειακές Αρχές από τις οποίες επίσης δεσμεύθηκε το χρηματικό ποσό των 29.925 ευρώ και 1.603 δολαρίων Αμερικής.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 68χρονου σε περιοχή του Δήμου Χανίων όπου βρεθήκαν και κατασχέθηκαν:
επικρουστήρας πολεμικού τουφεκίου
φακός με προσαρμοσμένο λέιζερ για πυροβόλο όπλο
εκκενωτής ρεύματος (taser) προσαρμοσμένο σε φακό
Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων.
Αφήστε μια απάντηση
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.



























