Μπέος: «Ντροπή, φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης η αστυνομία»

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επεισοδιακής αναμέτρησης ανάμεσα σε Βόλο και Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, πήρε θέση για τα όσα διαδραματίστηκαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν και αυτός διεκόπη για περίπου μία ώρα.  

Οι αστυνομικές δυνάμεις χρειάστηκε να κάνουν χρήση χημικών και δακρυγόνων ώστε να απωθήσουν τους φίλους του Ολυμπιακού που πετούσαν αντικείμενα και αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ στο 2-2. Σκορ με το οποίο εν τέλει και ολοκληρώθηκε ο αγώνας.  

«Πολύς κόσμος θα αναρωτηθεί για τη στάση του Βόλου. Εμείς δε θα είμαστε αυτή η ομάδα που θα παίξει ρόλο για να τιμωρηθεί κάποια από τις μεγάλες (σ.σ. Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και θα πάρει το παιχνίδι εκτός γηπέδου», είπε αρχικά ο δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης και προσέθεσε:

w03 195345erwerwerwrwewer

«Ωστόσο, πρέπει να σταθούμε σε αυτή την εικόνα που είναι ντροπή. Φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι η Αστυνομία. Δεν είναι τρόπος αυτός να χρησιμοποιούν δακρυγόνα.

Πολλοί παίκτες, δικοί μας και του Ολυμπιακού, είχαν σοβαρά προβλήματα αναπνοής. Χρειάστηκε να τους παρασχεθεί οξυγόνο. Στις κερκίδες έκλαιγαν μικρά παιδιά».  

Κι ο Αχιλλέας Μπέος κατέληξε: «Αυτοί που νομοθετούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, πρέπει να καθίσουν όλοι μαζί και να πουν “τέρμα η αλητεία”. Ενώ βλέπουμε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν αλήτες που ασελγούν στο κορμί του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.