Αθωώθηκε ομόφωνα, μετά και από ανάλογη εισήγηση και του εισαγγελέα, ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ και μεγαλομέτοχος της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστής Πηλαδάκης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπόθεση απιστίας μετά από έλεγχο ορκωτών λογιστών την περίοδο 2010-2011.
Ο μεγαλομετόχος της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» κατηγορούνταν για απιστία σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ από μεταβίβαση μετοχών της «Γήπεδο Λάρισας .Ε» από την ΠΑΕ ΑΕΛ ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ και για την οποία είχε συνταχθεί μηνυτήρια αναφορά από το Υπουργείο
Ανάπτυξης.
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την ανακοίνωση της απόφασης δήλωσε στην «Ελευθερία» Λάρισας: «Χαίρομαι που μια δικαστική ταλαιπωρία επτά ετών έλαβε τέλος με τον καλύτερο τρόπο για μένα. Χαίρομαι που διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρξε απιστία και όλα έγιναν καθ’ όλα νόμιμα, όπως απεφάνθη και η Δικαιοσύνη. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μια δικαίωση για μένα και μετά από αρκετά χρόνια διαπιστώνεται ομόφωνα ότι δεν υπήρξε καμία «σκιά» και στη διαχείριση της ομάδας και στις σχέσεις «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» και ΠΑΕ ΑΕΛ».
eleftheria.gr-Σ. Κέλλας



































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.