Από τη Λαμία, στο Vivalia Hospital Ste Teresse της Βελγικής πόλης Bastogne, προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του ο ειδικός παθολόγος Αθανάσιος Κρουστάλης, που σήμερα μίλησε στο Ράδιο Λαμία και το LamiaNow, για τον κορωνοϊό, την αντιμετώπιση της πανδημίας στο Βέλγιο και την Ελλάδα, τις θεωρίες συνωμοσίας, το εμβόλιο αλλά και για το κρίσιμο “Μένουμε σπίτι”.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ 

Στο Βέλγιο μιλούν με τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα. Επιδημιολόγοι και λοιμoξιολόγοι με ρωτούν διαρκώς τι μαθαίνω από την πατρίδα μου, αν η χώρα μου πήρε κάποιο νέο μέτρο… Το Βέλγιο μάλιστα “αντιγράφει” την Ελλάδα στην εφαρμογή των μέτρων αφού , κρίνονται ως άμεσα και αποτελεσματικά. Είναι αξιοσημείωτο κατά τον κ. Κρουστάλη, που για πρώτη φορά στην στην ιστορία μας που ο πολιτικός κόσμος άκουσε τους γιατρούς…

Ο covid-19 είναι ακόμη άγνωστος. Τα φάρμακα που χορηγούνται προς το παρόν είναι πειραματικά. Γίνονται διαρκώς έρευνες, κάποιες φορές και αντικρουόμενες για την αποτελεσματικότητα τους. Βαδίζουμε ακόμη στο άγνωστο. Δεν υπάρχει θεραπεία, δεν υπάρχει εμβόλιο και για όσο θα διαρκεί αυτό, το μόνο όπλο για την προστασία μας και τον περιορισμό της μετάδοσης είναι το “Μένουμε Σπίτι” τονίζει ο Αθανάσιος Κρουστάλης καλώντας τους Έλληνες να συνεχίσουν να σέβονται τα μέτρα για όσο χρειαστεί. Οσο για το Πάσχα; Ας πούμε ότι φέτος έπεσε τζακ ποτ. Του χρόνου θα το γιορτάσουμε διπλά!


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στη Λαμία ο Θ. Εξαδάκτυλος: “Όλοι θα συναντηθούμε με τον ιό –  όσοι φοβούνται τα εμβόλια να εξειδικεύσουν τον φόβο” – (Φωτό-Βίντεο)

Επίσκεψη στην πόλη της Λαμίας πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού ...