Άρθρο του Παναγιώτη Ιακωβή / Γκρινιάρηδες...μόνο 150 χλμ μακριά μας είναι η Λάρισα! | Lamianow: Ειδήσεις, Νέα και Επικαιρότητα από τη Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο
Connect with us

ΑΠΟΨΕΙΣ

Άρθρο του Παναγιώτη Ιακωβή / Γκρινιάρηδες…μόνο 150 χλμ μακριά μας είναι η Λάρισα!

Published

on

Του Παναγιώτη Ιακωβή/ Επεμβατικού Καρδιολόγου & Διδάκτορος Πανεπιστημίου Αθηνών

Χρειάζεστε μια υπογραφή στις Πανεπιστημιακές Σχολές της Λαμίας;

Απλούστατο: στέλνετε το έγγραφο δίπλα στον Βόλο και επανέρχεται σε καμιά βδομάδα…

Χρειάζεστε Υγειονομική κάλυψη βαρέως πάσχοντος ασθενούς; Μόλις 150 χιλιόμετρα είναι η Λάρισα γκρινιάρηδες. Ενδιάμεσα υπάρχουν και αρκετά Κοιμητήρια για να σας “εξυπηρετήσουν”.

Χρειάζεστε Γιατρούς, Νοσηλευτές, Διοικητικούς, στο Νοσοκομείο Λαμίας;

Πανεύκολο: Μία αιτησούλα στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας (!) και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα. Δηλαδή, αμέσως μετά τη Λάρισα τον Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, τις Σοφάδες, τα Φάρσαλα, τον Αλμυρό, την Αγιά, την Ελασσόνα, την Καλαμπάκα και την Αγχίαλο.

Είστε Φοιτητής Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λαμία και έχετε πρόβλημα με το πάσο σας; Με μια βολτίτσα στον Βόλο θα λυθεί άμεσα. Θα πιείτε και τσίπουρα στην παραλία γκρινιάρηδες.

Θέλετε να εκτοξεύετε Δορυφόρους από το Διαστημικό Κέντρο του ΕΚΠΑ στα Ψαχνά Ευβοίας; Απλούστατο:ζητάτε γραμματόσημα για την σχετική αλληλογραφία από την Αθήνα. Θα φτάσουν άμεσα σε 2-3 μήνες και εντός του προσδόκιμου ζωής σας, θα εκτοξεύσετε από τα Ψαχνά το πρώτο σας πυροτέχνημα.
Μεγαλοφυής η διοικητική σύλληψη της Στερεάς Ελλάδας. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα Νηπιαγωγεία. Η Κεντρική Διοίκηση είναι δοκιμασμένη σε τόσα προοδευμένα Κράτη όπως η Βόρεια Κορέα, η πρώην ΕΣΣΔ και η Μογγολία.

Ας ακολουθήσουμε το φωτισμένο παράδειγμα τους. Τι το θέλετε το Εμπόριο, τη Βιομηχανία, τις Επιχειρήσεις, τα Πανεπιστήμια και τα Νοσοκομεία; Η φτωχική ζωή έχει λιγότερες σκοτούρες.

Advertisement
5 Σχόλια

5 Comments

 1. Αν...

  26/07/2019 08:32 at 08:32

  Σωστά! Με την διαφορά όμως ότι στην Δημοκρατία, οι Πολίτες έχουν την ευθύνη να κρίνουν τα Θέματα που αφορούν την ζωή τους την κατάλληλη ώρα και όχι κατόπιν εορτής. Και για να μην ξεχνάμε, στα παραπάνω καταπληκτικά του τόπου μας, να προσθέσουμε και μερικά διόδια, έτσι λόγω προόδου ξέρετε!!.

 2. ΕΥΘΥΤΗΣ

  22/07/2019 16:09 at 16:09

  Συγχαρητήρια για το άρθρο σου Ιατρέ μου. Πέτυχες διάνα για μια ακόμη φορά. Με λίγα λόγια κατέδειξες την κατάσταση στην υγεία & την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στον τόπο μας. Η ανάλυση σου γίνεται κατανοητή από όλους τους ανθρώπους.
  Μακάρι να αλλάξει αυτό…

 3. ρουμελιώτης

  19/07/2019 11:22 at 11:22

  …οι ασκούντες νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική μεριμνούν πάντα για το συμφέρων των κυρίαρχων τάξεων.η -λαϊκή- αυτοδιοίκηση δημιουργεί ρήγματα και για αυτό πάντα με πολλούς τρόπους την θέλουν αμήχανη ,εξαρτημένη και κυρίως συμπληρωματική στην αφαίμαξη των υποτελών στρωμάτων .ο συγκεντρωτισμός διευκολύνει το έργο τους.το μεγάλο πρόβλημα είναι πως αντιδρούν οι πολίτες και δυστυχώς οι Ρουμελιώτες δεν έχουν να επιδείξουν αγωνιστικότητα για κανένα από τα μεγάλα προβλήματα που τους απασχολούν

 4. Ανώνυμος

  19/07/2019 09:12 at 09:12

  Εδώ αρκετοί πανηγυρίζουν για τις νέες επιγραφές στην είσοδο του ΤΕΙ και στο αναλόγιο της αίθουσας Τελετών. Προφανώς δεν πήγαν να τις παραλάβουν από το Βόλο. Μην εντυπωσιάζεστε. Είναι δίπλα μας.

 5. R77-s

  18/07/2019 23:11 at 23:11

  Οι επαναλαμβανόμενες διαπιστώσεις καταντουν κουραστικες. Περιμένω και προτάσεις πολιτικής. Αλλιώς προς τι η αρθρογραφία;

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάζονται