Άρης: “Πόλεμος” με την ΕΠΟ! “Να βάλουμε πλάτη για τους απλήρωτους διαιτητές;”

Συντακτική Ομάδα LamiaNow
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...
2 Min Read

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Άρη, για την μην καταβολή χρημάτων στους διαιτητές όσον αφορά το ματς με τον Ολυμπιακός αλλά και αυτό με τον Παναιτωλικό, που είναι προγραμματισμένο για την επόμενη αγωνιστική της Superleague 1.

Οι «κιτρινόμαυροι», που κατηγορούνται λοιπόν πως δεν πλήρωσαν αυτά που έπρεπε τον Οκτώβριο και κινδυνεύουν με πρόστιμο, απάντησαν στην ΕΠΟ με μία ιδιαίτερα “επιθετική” ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Άρη

“Δεν υφίσταται κανένα θέμα όσον αφορά τη δίωξη. Η ΠΑΕ Αρης πληρώνει κανονικά τη διαιτησία κάθε αγώνα την εβδομάδα πριν το παιχνίδι και όχι ένα μήνα πριν όπως θέλουν οι κύριοι της ΕΠΟ. Κι έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος.

Αν το πρόβλημα είναι ο Αρης που οι διαιτητές ήταν επί μήνες απλήρωτοι, τότε ας μας το πουν από την ΕΠΟ να βάλουμε πλάτη. Απορούμε πραγματικά πως ο κ. Θεοφίλου παραμένει στη θέση του όμως. Κάνει επιλεκτικά τη δουλειά του, αγνοώντας σκάνδαλα όπως αυτό με την Travel Plan όπου καταχράστηκαν 3.5 εκατ. ευρώ. Τσιμουδιά γι αυτά”.

newsit

1 Σχόλιο
  • Ο «ένας κρατά τον άλλο», «λαγοί» βγαίνουν από το ημίψηλο, αν ανοίξουν στόματα -που δεν νομίζω- θα βγουν πολλά στη φόρα…τώρα για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υπάρχουν καταγγελίες από εργαζομένους στις εταιρίες του, λόγω μη καταβολής μισθών κ.λ.π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Share This Article
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.