Ο Γιάννης Φετφατζίδης κέντρισε το ενδιαφέρον του Περέιρα και το… χρέος της Τζένοα προς τον Ολυμπιακό “γέννησε” σκέψεις. Επισήμως, οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν μπει σε καμία κουβέντα, αλλά οι παρατηρήσεις του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσαν φιλολογικές συζητήσεις για την… παλιννόστηση του παίκτη.
Οι Πειραιώτες έχουν να λαμβάνουν 3,7 εκατομμύρια ευρώ από τη Τζένοα για τη μετεγγραφή του παίκτη, αλλά δεν πιέζουν τους Ιταλούς για την εξόφληση καθώς γνωρίζουν ότι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα.
Αλλωστε, η σχέση των δύο ομάδων είναι άριστη… Ομως, στον Ολυμπιακό θέλουν να υπάρξει κινητοποίηση στο θέμα μέχρι το καλοκαίρι διαφορετικά θα αλλάξουν τη στάση τους.
Στη Τζένοα από την άλλη σκέπτονται να παραχωρήσουν τον “Φέτφα” σε ομάδα της Ιταλίας ή της Αγγλίας, καθώς δεν τον συμπεριλαμβάνουν στα πλάνα τους, γι αυτό αγωνίζεται ως δανεικός στην Κιέβο Βερόνα.













Σάκκαρη σε Μητσοτάκη μετά την 2η θέση στο WTA 250 Athens Open : «Δεν περίμενα ποτέ να αγαπήσω κάποιον σαν εσένα» (video)10 σχόλια3








Δημοσκόπηση Interview για το Politic: Στο 26,8% η ΝΔ, δεύτερη η ΕΛΑΣ με 15,8% – Εξελέγη αλλά δεν πείθει η Ρένα Δούρου2 σχόλια15



ΣΥΡΙΖΑ: Κλείδωσε η νέα ηγεσία – Δούρου πρόεδρος της ΚΟ, Παππάς γραμματέας, Πολάκης στην εκλογική επιτροπή1 σχόλιο


