Αρχίζει η «πράσινη» μετακόμιση στην Παιανία

1 Min Read

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μετακόμισης της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Όλα δείχνουν πως στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, οι νεαροί «πράσινοι» θα ξεκινήσουν να προπονούνται στο ιστορικό προπονητικό κέντρο από όπου αναδείχθηκαν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια.

Από τη στιγμή που έχει ρυθμιστεί το θέμα με τα συμβόλαια ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, εκείνο που απομένει είναι να είναι έτοιμο το πρώτο από τα δύο γήπεδα με φυσικό χλοοτάπητα, για να ξεκινήσει η σταδιακή μετακόμιση των Ακαδημιών.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Πρώτα θα πάνε οι παίκτες από την Κ10 ως την Κ15 ενώ σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα ακολουθήσουν οι K16, K17 και Κ20 του συλλόγου.

sportfm,gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *