Μόνο στο Hazzard County της δημοφιλούς σειράς με την οποία μεγάλωσαν πολλές γενιές, βλέπαμε τέτοια άλματα με αυτοκίνητα όπως αυτό που «πέτυχε» ένας απρόσεκτος οδηγός στις ΗΠΑ.

Ο οδηγός ήταν τυχερός που μετά το άλμα υπέφερε μόνο από μικροτραυματισμούς καθώς η προσγείωση, μπορεί να φαίνεται ομαλή αλλά ήταν προφανώς πολύ επώδυνη– ειδικά για το αυτοκίνητο.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο 99 κοντά στην έξοδο της λεωφόρου Κάνσας πριν από λίγες μέρες. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μετά το ατύχημα, είπε ότι ο οδηγός προφανώς δεν έδινε προσοχή εκείνη τη στιγμή στην πορεία του αυτοκινήτου του και ήρθε με ταχύτητα από τη βόρεια πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο πέταξε στον αέρα, α λα Dukes of Hazzard, προτού προσγειωθεί φαινομενικά ομαλά.

Τις συγκλονιστικές –σαν από κινηματογραφική ταινία- σκηνές, κατέγραψε η κάμερα ενός Tesla Model 3 που ήταν απέναντι και «έπιασε» το περιστατικό με μια από τις κάμερες που είναι τοποθετημένες στο αμάξωμα. Το τηλεοπτικό κανάλι CBS 13 Sacramento, επιβεβαίωσε με τις τοπικές αρχές ότι ο οδηγός υπέστη μόνο μικρούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Δεν μπορέσαμε να βρούμε φωτογραφίες του αυτοκινήτου μετά το ατύχημα αλλά εξ όσων βλέπουμε στο -θεαματικό είναι η αλήθεια- video, η ζημιές θα είναι πραγματικά σοβαρές και εκτενείς. Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα χειρότερο και το περιστατικό έμεινε στις υλικές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη στον αυτοκινητόδρομο 99 κοντά στην έξοδο της λεωφόρου Κάνσας πριν από λίγες μέρες. Η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μετά το ατύχημα, είπε ότι ο οδηγός προφανώς δεν έδινε προσοχή εκείνη τη στιγμή στην πορεία του αυτοκινήτου του και ήρθε με ταχύτητα από τη βόρεια πλευρά του αυτοκινητόδρομου. Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο πέταξε στον αέρα, α λα Dukes of Hazzard, προτού προσγειωθεί φαινομενικά ομαλά.

πηγή: newsauto.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like