1
Στο lamianow.gr και τον Πάνο Κατσώνη μίλησε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξεκαθαρίζοντας απόλυτα τι συμβαίνει στο θέμα του Αντέτζο… κατακεραυνώνοντας μια και μόνο συγκεκριμένη ομάδα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τεχνική κρίση στον ΠΑΣ Λαμία με αφορμή τον ποδοσφαιριστή.“Για να καταλάβει ο κόσμος επειδή το τελευταίο διάστημα διαβάζω δημοσιεύματα ότι είπε η Λαμία, έκανε η Λαμία κτλ, θέλω να δηλώσω ότι η Λαμία δεν έχει κάνει καμία δήλωση και δεν έχει πει τίποτα. Αλλά τώρα, σήμερα, δηλώνω επίσημα αυτό που ισχύει για την Λαμία “Όντως έχει τεθεί θέμα παραπτώματος γιατί δεν μπορώ να αναφερθώ σε περισσότερα δημοσίως, υπήρξε μια αντίδραση, αυτό που μας έχει φτάσει επίσημα είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια από μια συγκεκριμένη ομάδα και όχι από ομάδες. Έχει κάνει προσπάθειες κατά καιρούς έχει δείξει ενδιαφέρον σε ποδοδφαιριστές μας να μετακομίσουν σε αυτή, σε προπονητές με μηνύματα που κάποια έχουν κρατηθεί..” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στο lamianow.gr 
Αναφορικά με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας για πληρότητα 10% στα γήπεδα σημείωσε: “Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώθηκα. Και θα πω δυστυχώς, για κάτι που είχα προβλέψει από τότε, την στιγμή που κάποιοι κύριοι μου κάνανε κριτική χωρίς να γνωρίζουνε πράγματα και καταστάσεις γιατί είχαμε δεχθεί τότε μόνο τα διαρκείας και ελάχιστο αριθμό από τυην διοίκηση των φιλοξουμενών, γιατί στην ουσία ζημιά πάθαινε η ομάδα μας και όχι κανένας άλλος, δυστυχώς όμως επιβεβαιώθηκα τότε, δεν θα το ήθελα βέβαια να έχω επιβεβαιωθεί. Βλέπετε όμως πως κάποιοι τρέχουν να κάνουν λαϊκισμο νομίζοντας πως έτσι θα κερδίσουν ελάχιστα ψηφαλάκια σε όποιες εκλογές και αν ανακατεύονται. Την ίδια απόφαση θα έπαιρνα και πάλι. Η δημόσια υγεία είναι κάτι που πρέπει να διαφυλλάτουμε για τον κάθε συνάνθρωπο μας”.Τι συνέβη στο θέμα Αντέτζο;
“Υπήρξε μια όχληση από έναν άνθρωπο που δεν είναι επίσημα μάνατζερ για να βολιδοσκοπησει την κατάσταση. Επίσημα απάντηση δεν πήρε από εμάς γιατί δεν είχε και επίσημη πρόταση. Εμείς του είπαμε ευπρεπώς φέρε μας μια επίσημη πρόταση να σου δώσουμε και εμεις μια επίσημη απάντηση. Διάβαζα δηλαδή για κάποιες ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, κανα 2 ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση πραγματικά. Υπάρχει μια συγκεκριμένη ομάδα και ελπίζω η διοίκηση να το καταλάβει ότι έχει κάνει φαουλ και πάει για πέναλτι. Διάβασα όμως 2 ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση και αυτό με στεναχώρησε. Καταλαβαίνετε τώρα για ποια ομάδα λέμε!”.
“Μόνο μια η ομάδα που δημιουργεί θέμα… “
“Βλέπω δημοσιεύματα έτσι είπε η Λαμία, έτσι έκανε η Λαμία, έτσι έκανε ο ένας και ο άλλος. Η Λαμία δεν έχει δηλώσει τίποτα και δεν έχει και τίποτα, αλλά τώρα σήμερα δηλώνω επίσημα αυτό που ισχύει για τη Λαμία. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ αρκετά χρόνια, σε ένα προηγούμενο ματς πάρθηκε μια απόφαση ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή. Από εκεί και πέρα και μετά από αυτή την αλλαγή που έγινε, έχει ξεκινήσει ένας χορός που δεν ξέρω πως εξελλίσεται και που μπορεί να φτάσει. Όντως έχει τεθεί θέμα παραπτώματος γιατί δεν μπορώ να αναφερθώ σε περισσότερα δημοσίως, υπήρξε μια αντίδραση, αυτό που μας έχει φτάσει επίσημα είναι ότι γίνεται μια προσπάθεια από μια συγκεκριμένη ομάδα και όχι από ομάδες. Έχει κάνει προσπάθειες κατά καιρούς έχει δείξει ενδιαφέρον σε ποδοσφαιριστές μας να μετακομίσουν σε αυτή, σε προπονητές με μηνύματα που κάποια έχουν κρατηθεί. Το θέμα είναι πως δεν είναι ωραίο για τις ομάδες. Δεν τιμά την διοίκηση της ομάδας αυτής. Γιατί νομίζω ότι έχει γνώση και δεν το έχει σταματήσει. Ναι είναι μια τεχνική κρίση που προσπαθεί να δημιουργήσει η συγκεκριμένη ομάδα. Εντάξει το δικαίωμα το έχει αλλά δεν μπορεί να διαπραγματεύεται παίκτη της Λαμίας για τώρα, μπορεί να το διαπραγματεύεται από όταν λήξει το συμβόλαιο. Γιατί το τελευταίο λόγο τον έχουμε εμείς. Σε εμάς επίσημη πρόταση δεν έχει έρθει τίποτα και για κανέναν. Τώρα διάφοροι που το παίζουν μάνατζερ των ποδοσφαιριστών, στην Ελλάδα όλοι κάνουν τους μάνατζερ. Και ένας με ένα καφενείο σε ένα καφενείο σε ένα χωριό μπορεί να κάνει τον διαμεσολαβητή, και δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους που έχουν καφενεία. Αυτοί κάποιες φορές περάσαν τις πόρτες των γραφείων μας αλλά τα τελευταία χρόνια δεν παιρνάνε”.
Τι έγινε δηλαδή;
“Υπήρξε μια όχληση από έναν που δεν είναι μάνατζερ να το πω απλά, επίσημη απάντηση δεν πήρε από εμάς γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση. Εμείς με ευπρέπει του είπαμε φέρε μας μια επίσημη πρόταση να σου δώσουμε και εμείς μια επίσημη απάντηση. Όλα τα άλλα που γράφονται και ακούγονται είναι θεωρίες. Διάβασα για παράδειγμα για κάποιες άλλες ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Μόνο μια συγκεκριμένη ομάδα το κάνει αυτό. Διάβασα για κανά δύο ομάδες που δεν έχουν καμια μα καμία σχέση. Είναι μόνο μια η ομάδα που το δημιουργε όλο αυτό, ελπίζω η διοίκηση να το καταλάβει ότι έχει κάνει μεγάλο φάουλ και πάει για πέναλτι. Επειδή αυτή η ομάδα πήρε ένα τεχνικό διευθυντή τον τελευταίο καιρό που αυτός τα ξέρει όλα και όλοι οι άλλοι εμείς δεν ξέρουμε τίποτα, και νομίζει ότι συμβουλεύει την διοίκηση του πως με αυτόν τον τρόπο θα σώσει την ομάδα, μακάρι να σωθεί η ομάδα αλλά πάει με λάθος τρόπο…”.
Παραμένει ο Αντέτζο; 
“Ο ποδοσφαιριστής είναι ποδοσφαιριστής της Λαμίας ως το τέλος της σεζόν αν έρθει κάποια πρόταση και είναι θέληση του ποδοσφαιριστή να την συζητήσει, εδώ είμαστε να την συζητήσουμε αλλά δεν σημαίνει ότι όποια τυχαία πρόταση είναι εμείς θα την κάνουμε δεκτή. Δεν υπάρχει υψηλή και χαμηλή πρόταση και ρήτρα, υπάρχει η κουβέντα το οικονομικό στην μέση. Ασφαλώς είναι ένας παίκτης που τον έχουμε εδώ χρόνια και ακολουθεί τις προπονήσεις όλες και όλα αυτά τον Γενάρη για να διώξεις κάποιον παίχτη θα πρέπει να συντρέχουν κάποιοι λόγοι, για να τον αφήσεις ελεύθερο. Για όποιον ποδοσφαιριστή μας έρθει μια πρόταση επίσημη, είμαστε υποχρεωμένοι να την κουβεντιάσουμε”.
Η συγκεκριμένη ανταγωνιστική ομάδα όχλησε και τον προπονητή ή μέλος του προπονητικού; 
“Τέλοσπάντων, έναν από το προπονητικό και με στεναχωρεί ιδιαίτερα γιατί και εμείς έχουμε έναν σεβασμό μεταξύ μας οι ομάδας άσχετα αν είμαστε αντίπαλες μέσα στο γήπεδο. Εδώ όμως ξέφυγε από τα αθλητικά πλαίσια και πήγε παραπέρα. Εγώ δεν το έχω κάνει ποτέ, και ούτε πρόκειται να το κάνω σε ομάδα. Ελπίζω η διοίκηση της συγκεκριμένης ομάδας γνώση των λεπτομέρειών γιατί δεν τιμάει και την διοίκηση της ομάδας αυτό το πράγμα. Απλά το τονίζω πάλι αναφερθήκαν σε δημοσιεύματα κάποιες ομάδες που δεν έχουν καμία σχέση”.
“Δεν θα είναι πολλές οι μεταγραφές. 4-5 ταβάνι”


“Ο Μπανγκουρά λογικά θα έρθει. Έχουμε κάποια δεδομένα, αξιολογούμε για κάποιες θέσεις, δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να πάρουμε κάποιους παίχτες και αυτό θα αλλάξει κατευθείαν την δυναμική μας. Θα κάνουμε τόσες κινήσεις όσες χρειάζεται για να δυναμώσουμε που κατά την άποψη του προπονητή χρειαζόμαστε κάποιους παίκτες σε κάποιες θέσεις, δεν θα είναι πάρα πολλοί παίκτες. Μάξιμου 4-5 παίκτες. Το ταβάνι. Θα δούμε βέβαια και πως θα εξελιχθούν τα πράγματα αυτό τον καιρό γιατί μπαίνουμε σε μια νέα περιπέτεια με τον κορωνοιο και την όμικρον και δεν αποκλείεται να νοσήσουν κάποιοι παίκτες, όπως είχε ξανασυμβεί και θα είναι θέμα μετά αποστολών. Το λαμβάνουμε και αυτό υπόψιν γιατί αν ήθελες πριν ένα ρόστερ 25 παίκτών πριν τώρα μπορεί να χρειαστείς και ένα μεγαλύτερο ρόστερ για να αντιμετωπίσεις κάποια έκτακτα ζητήματα λόγω όμικρον”.
Δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις;


“Όχι ιδιαίτερες αποχωρήσεις δεν θα υπάρξουν. Ίσως προσπαθήσουμε κάποια παιδιά που είναι μικρά ηλικιακά και έχουν μέλλον μπροστά τους και δεν θα πάρουν παιχνίδια, να πάνε δανεικοί, αυτό πάντα σε συννενόηση με τον ποδοσφαιριστή. Αυτή την στιγμή δεν είμαστε διατεθειμένει και δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες αποχωρήσεις”.

Το θέμα του κορωνοϊού 


“Είναι ένα θέμα που απασχολεί όλη την κοινωνία. Όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Και εμάς απασχολεί σαν επαγγελματίες και σαν οικογενειάρχες. Αυτό το μήνα που έρχεται θα μας απασχολήσει όλους. Καμιά φορά δεν πρέπει να μας το επιβάλλει η πολιτεία. Αυτό το μέτρο που πήρα για το γήπεδο ήταν για το καλό των συνανθρώπων μας. Εμείς δηλαδή δεν μπορούμε να προφυλάξουμε τον ευατό μας; τις οικογένειες μας τις επιχειρήσεις; πρέπει να μας το επιβάλλει η πολιτεία;
“Μπηχτές” για επικεφαλής παράταξης του Δήμου Λαμιέων 
“Ειλικρινά το Φθινόπωρο είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Γιατί ο άνθρωπος αυτός που είπε αυτό είναι και γιατρός και δεν ήρθε να με βρει να με ρωτήσει γιατί γίνεται αυτό. Το πιο εύκολο στην Ελλάδα είναι να βγεις να κάνεις λαικϊσμο. Ο άνθρωπος δεν ήξερε τι ρώταγε. Εγώ δεν ήθελα παραπάνω χρήματα. Η ομάδα δεν ήθελε εισιτήρια. Στεναχωρήθηκα ειλικρινά τότε. Περιμένω από αυτόν να κάνουμε μια κουβέντα κάποια στιγμή. Αλλά είναι αυτό που λέμε λαικισμός, δεν τους ενδιαφέρει η ουσία, να κάνουν λαικισμό στον κόσμο…”
Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Λέσβος: Απολιθωμένα οστά ηλικίας 2 εκατ. ετών φέρνουν στο φως ένα σύγχρονο “Jurassic Park”

Previous article

Ταξίδι στο χρόνο: H θρυλική ντακότα / Η ιστορία πίσω από το καφέ – αεροπλάνο έξω από Θεσσαλονίκη

Next article

1 Comment

  1. ΟΚ ! ΠΡΟΕΔΡΕ…..ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ….ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ… ΠΟΥ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ…

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in Featured