Δύο σετ ήθελε ο ΑΟ Λαμίας απέναντι στα Βριλλήσια το απόγευμα της Κυριακής στο Χαλκιοπούλειο ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

Η ομάδα του Ηλία Αγγέλη παρότι χρειάστηκε να κάνει μια σπουδαία ανατροπή στο 1ο σετ πήρε τη νίκη με 3-0 και παράλληλα το απόλυτο πλεονέκτημα για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχες δεν ξεκίνησαν καλά και βρέθηκαν πίσω ακόμη και με 11-18 στο 1ο σετ. Στην συνέχεια μάζεψαν το σκορ στο 18-23 αλλά τα Βριλλήσια ήταν μια ανάσα από την επικράτηση. Και όμως. Τα κορίτσια της ομάδας της Λαμίας με συνεχόμενους πόντους και με τα σερβίς της Σαββίδου να πιάνουν τόπο έκαναν την ανατροπή με 25-23!

Η συνέχεια ήταν διαδικαστική μιας και το ψυχολόγικο χτύπημα που δέχθηκαν οι φιλοξενούμενες από τον ΑΟΛ ήταν καθοριστικό. Το 2ο σετ πήγε στην γηπεδούχο με 25-19 και το τρίτο και τελευταίο έγραψε… 25-13. Τα πάντα άλλωστε είχαν κριθεί όσον αφορά το πλεονέκτημα από το 2ο σετ με τα Βριλλήσια να είναι εκτός παιχνιδιού από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω με 2-0.

O AOΛ θα διεκδικήσει την παραμονή (αρχής γενομένης από την Μεγάλη Τετάρτη) με πλεονέκτημα έδρας. Αντίπαλος η Πετρούπολη. Αν καταφέρει και πάρει δύο παιχνίδια στα τρία θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην κατηγορία.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 25-13

ΑΟ ΛΑΜΙΑΣ (Η. Αγγέλης): Σαββίδου, Ζαχαρή, Φαλέγκα, Παπαμίχου, Ζιώγα, Τσιλαλή, Γιοκαρίνη, Αργυροπούλου, Ταγαράκη, Κόμνου, Κλέτσα, Νικολίτσα

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Ν. Μπουτσούρης): Παπασταύρου, Μικρουδάκη, Σεντέ, Έρωτα, Ντόνα, Κάβουρα, Ζαμπάτη, Μπόκη, Μαθιουδάκη, Στάθη, Γιαννέλου

     

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured