Ανάρπαστες ξανά οι «λαμπάδες Κουτσούμπα» μετά τα γαλλικά του στο Παρίσι

DESK
ΑπόDESK
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις...

Στην Ανάσταση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Για όσους θέλουν να κάνουν μια ξεχωριστή παρουσία τη βραδιά του «δεύτε λάβετε φως» υπάρχει και φέτος η λύση της λαμπάδας με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τις ξεχωριστές αυτές λαμπάδες φτιάχνει η Πηνελόπη Καλογεροπούλου από το εργαστήρι «Το Λειρί του Κόκορα».

Η ιδέα της πέρυσι να φτιάξει λαμπάδα με τον γγ του ΚΚΕ και την viral ατάκα του «Αυτοί είστε» έγινε και αυτή viral και το τηλέφωνό της δεν είχε σταματήσει να χτυπά.

Η εικόνα του ηγέτη του ΚΚΕ είχε βασιστεί στα κόμικ της σειράς «Baby Politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου. Άρεσε τόσο πολύ που από πέρυσι η κυρία Καλογεροπούλου έλεγε ότι το 2023 θα άρχιζε να φτιάχνει τις «λαμπάδες Κουτσούμπας» νωρίτερα για να προλάβει.

Τα Κουτσουμπίνια, όπως τα λέει η δημιουργός τους, «κοσμούν» οι ατάκες του γραμματέα: «Ωραία που είναι η Λιβαδειά χωρίς καμιά αιτία…», «Παπαρατσένκο», «Αυτοί είστε» και «Πού τα βρήκατε αυτά τα φιντάνια;»

Μετά την ομιλία του στο Παρίσι, στη διαδήλωση για το Ασφαλιστικό, στο ρεπερτόριο έχει μπει το «Cher ami, cher camarade»..

Share This Article
ΑπόDESK
Follow:
Η συντακτική ομάδα του LamiaNow.gr καλύπτει την επικαιρότητα της Λαμίας, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, με έμφαση στην άμεση ενημέρωση, το τοπικό ρεπορτάζ και τις ανθρώπινες ιστορίες.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *