1

Ένα πετρελαιοκίνητο crossover Nissan Qashqai, ετοιμοπαράδοτο για αστυνομική χρήση, δώρησε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας για τις ανάγκες του ΑΤ Αλμυρού η τεχνική εταιρεία Αφοι Παπαϊωάννου ΙΝΤΕΡΚΑΤ ΑΤΕΒΕ.  Χθες το πρωί  στο Αστυνομικό Μέγαρο έγινε η παραλαβή του οχήματος και η βράβευση της εταιρείας από τον Διευθυντή Αστυνομίας Μαγνησίας κ. Βασ. Καραϊσκο..

Στη σύντομη τελετή μετά τον Αγιασμό, ο ΔΑΜ κ. Β. Καραϊσκος, ανέφερε πως το ΑΤ Αλμυρού είχε ανάγκη από ένα όχημα που να μπορεί να κινείται ακώλυτα στους επαρχιακούς δρόμους των ορεινών Αλμυρού, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως αστυνομικοί επιβιβάζονταν σε οχήματα της Πυροσβεστικής για να συνδράμουν σε περιστατικά καθώς τα συμβατικά οχήματα ήταν αδύνατο να κινηθούν σε δύσκολες συνθήκες.

Ευχαρίστησε την εταιρεία η οποία βρίσκεται με δωρεές δίπλα στην ΕΛΑΣ και κάλεσε με την ίδια ανιδιοτέλεια κι άλλες επιχειρήσεις ή πρόσωπα να βοηθήσουν στον εκσυγχρονισμό των μέσων που χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους οι αστυνομικοί.

Από την πλευρά του ο κ. Π. Παπαϊωάννου, παραδίδοντας τα κλειδιά του οχήματος στον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του ΑΤ Αλμυρού, Υπαστυνόμους Α’ κ.κ. Αλεξ. Σκορδά και Παν. Τσιρογιάννη, τόνισε πως για την εταιρεία του προέχει η ασφάλεια του προσωπικού και η διάθεση των απαραίτητων μέσων και για το σκοπό αυτό έγινε η δωρεά ώστε οι αστυνομικοί του Αλμυρού να υλοποιούν το έργο τους με ένα σύγχρονο όχημα.

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
LamiaNow News

Λαμία – Άγιος Λουκάς: Εμείς φταίμε… Όλοι εμείς! Μην απορείτε…

Previous article

Στον Δήμο Τανάγρας την Πέμπτη ο Φάνης Σπανός…

Next article

1 Comment

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου…
    Έχει πολλάκις αποδώσει δείγματα με ότι καταπιάνεται να το φέρει εις πέρας – και δημιουργεί εκ των χαλασμάτων που άφησαν πίσω κάποιοι ανάξιοι της θέσης που κατέχουν ως άνθρωποι και δημόσιοι λειτουργοί .. Έχει αποδείξει πως μπορεί ένας άνθρωπος να είναι δημιουργικός όχι μόνον για τον εαυτό του, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο… με ΠΡΑΞΕΙΣ..που πολλές ούτε τις γνωρίζουμε καν.
    Προσφέρει χωρίς αντάλλαγμα και θεωρώ ότι αξίζει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ.. Ελπίζω και εύχομαι υγεία τόσο στον ίδιο όσο και στους οικείους του και ελπίζω να εκτιμηθεί απο όσους, αντί να προσφέρουν βγάζουν κακία και δείχνουν την ανικανότητά τους, ειδικά όταν βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης στα κοινά όπου και τοποθετήθηκαν για συγκεκριμένους λόγους απο το κοινωνικό σύνολο, το οποίο θα έπρεπε και να εξυπηρετούν..
    Μπράβο του και απλά να εκφράσω την ευχή να είναι πάντα γερός να προσφέρει όπου κρίνει απαραίτητο και να μην σταματά – όπως έχει ήδη αποδείξει -επειδή κάποιοι βάζουν εμπόδια για το δικό τους ποταπό όφελος..Είναι μεγάλη ανάγκη να υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τον κ. Παπαϊωάννου ειδικά τέτοιες εποχές..

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like