Ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα “tothemaonline”, οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και υπό τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο serial killer Μεταξάς, που προ ημερών αρνήθηκε ότι έχει διαπράξει περαιτέρω φόνους (πέρα από τους 7 που έχει ήδη ομολογήσει) για μια ακόμη φορά δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο και ενώπιον της έδρας υπέδειξε ένα νέο σημείο, σε ανοιχτό χώρο στη Λευκωσία.

Αμέσως μετά τη νέα υπόδειξη του serial killer αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και παρέλαβαν τεκμήρια, τα οποία πιστεύεται ότι μπορεί να οδηγήσουν στην ανακάλυψη νέων σορών.

Σύμφωνα με το “tothemaonline”, η αστυνομία έχει συλλέξει 427 τεκμήρια κατά τις έρευνες για τη δράση του serial killer.

Επιπλέον έχει λάβει πάνω από 500 μαρτυρικές καταθέσεις, από ανθρώπους που γνώριζαν ή είχαν έρθει σε επαφή με τον Νίκο Μεταξά.

Η αστυνομία ζήτησε και έλαβε έγκριση από το δικαστήριο προκειμένου να παραταθεί η κράτηση του serial killer για οκτώ ακόμη ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Μεταξάς έχει ομολογήσει τη διάπραξη επτά φόνων, με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δυο παιδιά.

Πρόκειται για τη Marry Rose (Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez (Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu(Νεπάλ).

Ολα τα θύματα του serial killer είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα (εξαφανίσεις) εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:ΚΟΣΜΟΣ