Αλέξης Μητρόπουλος στο Lamia Now για το νέο κατώτατο μισθό: Μικρή η αύξηση αλλά καλύτερα δεδομένα για τα επιδόματα – ΒΙΝΤΕΟ

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, θα υπάρξει απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ώστε ο νέος κατώτατος μισθός, να εφαρμοστεί από 1η Απριλίου.

Το επικρατέστερο σενάριο προβλέπει αύξηση 5,5% έως 6,5 %, δηλαδή ο νέος μισθός θα κυμανθεί από 820 έως 830 ευρώ. Σε αυτή την περίπτωση, οι δικαιούχοι θα δουν μια αύξηση κοντά στα 50 ευρώ μεικτά.

Το ποσοστό αύξησης φτάνει το 6,41% και το ποσό διαμορφώνεται στα 830 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι στόχος της κυβέρνησης είναι τα 950 ευρώ μέχρι το τέλος της τετραετίας.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add LamiaNow.gr on Google

Σύμφωνα με τον εργατολόγο Αλέξη Μητρόπουλο μπορεί να είναι μικρό το ποσοστό της αύξησης, ωστόσο συμπαρασύρει 28 συνολικά επιδόματα, μεταξύ αυτών το επίδομα ανεργίας, μητρότητας, Πάσχα, αλλά και Χριστουγέννων.

Δείτε το video:

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *