serpanos thanasis akadimia
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Θανάσης Σερπάνος

Όταν η τεχνογνωσία συναντάει την ποιότητα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, η απάντηση είναι Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος!

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος μπορείς να βρεις ότι ακριβώς φαντάζεσαι και ακόμη περισσότερα…


Με αίσθημα απόλυτης ευθύνης και τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων υγιεινής, κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής και κυρίως ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση. Οι εξειδικευμένοι προπονητές με επικεφαλής τον Θανάση Σερπάνο (κάτοχος διπλώματος Uefa A / Performance Analysis) ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

serp
Ο Θανάσης Σερπάνος, (κάτοχος διπλώματος Uefa A / Performance Analysis)

Σε πρώτο πλάνο το πρωτόκολλο κατά του Covid 19

DSC 0165 1

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος τηρεί κατά γράμμα το πρωτόκολλο υγιεινής κατά του Covid 19 και έχοντας συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Είναι χαρακτηριστικό πως κατά την είσοδο του οποιουδήποτε στην Ακαδημία υπάρχει θερμομέτρηση και καταγραφή “Εισερχομένων – Εξερχομένων” ενώ όλοι οι προπονητές – υπάλληλοι της Ακαδημίας Σερπάνος, υποβάλλονται σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊου με την επιστροφή τους από τις διακοπές, σε ιδιωτικό Ιατρείο (με έξοδα της Ακαδημίας) προκειμένου να διασφαλιστεί το ασφαλές περιβάλλον στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και της δημόσιας Υγείας.DSC 0045

Ιδανικές συνθήκες άθλησης σε ασφαλές περιβάλλον!

Τα γήπεδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Επιπλέον όλοι οι χώροι στους οποίους κινούνται τα παιδιά (γήπεδα, αποδυτήρια, ιατρείο με μόνιμη παρουσία γιατρού) πληρούν όλες τις προδιαγραφές, όπως αυτές καθορίζονται από την UEFA/ΕΠΟ, ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα ιδανικό περιβάλλον και χωρίς καμία ανησυχία για τον γονιό. Αξίζει να σημειώσουμε πως όλο το προσωπικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι πιστοποιημένο στις πρώτες βοήθειες! Συν τις άλλοις στην “Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος” υπάρχει Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής, ο πρώτος καταγεγραμμένος στη Φθιώτιδα.DSC 0147

Εξειδικευμένοι και πιστοποιημένοι προπονητές!

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι πιστοποιημένοι και ειδικά καταρτισμένοι στο αντικείμενο τους – την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σερπάνος που θέλει κάθε παιδί (αγόρι ή κορίτσι) να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

photo324
Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος πραγματοποιούνται και εγγραφές κοριτσιών

Πανελλήνια πρωτιά

654654645621

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος πρωτοτύπησε ανεβάζοντας το επίπεδο των Ακαδημιών όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της χώρας πολύ ψηλά! Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Σερπάνος είναι η πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα όπου εγκατέστησε διαδραστικό πίνακα «Smart Learn» και κάμερες, για την ανάλυση σε πραγματικό χρόνο του παιχνιδιού και της προόδου των ποδοσφαιριστών – μαθητών. Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότερες επαγγελματικές ομάδες της χώρας δεν έχουν τον συγκεκριμένο πίνακα στο πλαίσιο της βιντεοανάλυσης. O Θανάσης Σερπάνος είναι ένας από τους ελάχιστους -μετρημένοι στα δάκτυλα – πιστοποιημένους βιντεοαναλυτές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα εμφυσώντας με την άρτια και πιστοποιημένη ποδοσφαιρική του γνώση τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους αθλητές της Ακαδημίας.6546546456Όσον αφορά τον διαδραστικό πίνακα «Smart Learn», ο προπονητής μπορεί να επεμβαίνει σε πραγματικό χρόνο για τη βελτίωση της τεχνικής και των όσων μεταδίδει στους ποδοσφαιριστές – μαθητές, ενώ οι τελευταίοι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν με όλες τους τις αισθήσεις στη μάθηση για πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Με τη χρήση διαδραστικού πίνακα έχουμε την απόλυτη εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων στη βιντεοανάλυση για την αξιολόγηση της ανάλυσης απόδοσης (performance analysis) των ποδοσφαιριστών.

DSC 0027 1DSC 0157

Κοινωνικό Πρόσωπο

Η Ακαδημία «Σερπάνος» στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, έχει δημιουργήσει Τράπεζα Αίματος προκειμένου να δώσει στα μικρά και μεγάλα μέλη της και στις οικογένειές τους μάθημα εθελοντικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Γιατί η ζωή είναι ένα δώρο και οφείλουμε να το προσφέρουμε απλόχερα!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στην “Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ποδοσφαίρου Σερπάνος” καλέστε στa
-22310-44888, 697-4162067 
– 1ο χλμ Λαμίας – Φραντζή

photo3245

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Λαμία, την Στερεά Ελλάδα και όχι μόνο, στο
   
Share this Article
Posted by Lamianow.gr
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Click to Hide Advanced Floating Content