Ομάδα περίπου 100 ατόμων επιτέθηκε σε σύνδεσμο του Εθνικού Πειραιά, ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδήλωση για την κοπή της πίτας. Από την επίθεση με μαχαίρια και λοστούς τραυματίστηκε οπαδός!Εγκληματική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14».

Την ώρα που φίλοι του Εθνικού, παρουσία παικτών από όλα τα αθλήματα, συνοδευόμενοι από τις οικογένειες τους γιόρταζαν στην προγραμματισμένη ετήσια κοπή της πίτας, άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρια και λοστούς με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές, αλλά και τραυματισμοί.

Πιο συγκεκριμένα, ομάδα περίπου 100 ατόμων, χωρίς να φέρει διακριτικά, επιτέθηκε με σκοπό να καταστρέψει ό,τι υπήρχε στο διάβα τους, χωρίς διακρίσεις αφού ανάμεσα στους φίλους της ομάδας υπήρχαν πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά.

Οι «άγνωστοι» πραγματοποιώντας επίθεση επιτέθηκαν με μαχαίρια, λοστούς, καδρόνια και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr μαχαίρωσαν φίλο του Εθνικού ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ χτύπησαν αρκετούς από τους παρευρισκόμενους πριν προλάβουν να αντιδράσουν.

Από την επίθεση έσπασαν τζαμαρίες και προκλήθηκαν καταστροφές στο χώρο της λέσχης.

Η ανακοίνωση του Εθνικού

Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. καταδικάζει την βάναυση αυτή στοχευμένη επίθεση και κρούει τον κώδωνα προς την Αστυνομία και το κράτος προκειμένου να λάβουν μέτρα.

Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν την δυναμική επιστροφή του Εθνικού που συντελείται σε κάθε επίπεδο και δείχνουν με κάθε τρόπο την δυσαρέσκεια τους. Βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους του Εθνικού και δηλώνουμε πως δεν μας πτοούν οι άνανδρες εγκληματικές τακτικές τους από όπου κι αν πηγάζουν. Αυτό μας πεισμώνει πιο πολύ.

Αναμένουμε από το κράτος να ξυπνήσει επιτέλους, να αφουγκραστεί το επικίνδυνο της κατάστασης και να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλον νεκρό.

Απόψε παραλίγο να γραφτεί και άλλη μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λάβετε μέτρα και προστατεύστε τον κόσμο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας. Βρίσκεστε προ των ευθυνών σας…


Sportfm.gr

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like