O Άδωνις Γεωργιάδης χθες (21/01) προέβη σε ένα απίστευτο ρεσιτάλ λαϊκισμού, καθώς βρέθηκε στο φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι τρεις υπάλληλοι – φαρμακοποιοί που θα το άνοιγαν, ασθένησαν και εκείνο θα παρέμενε κλειστό.
Έτσι εμφανίστηκε σαν «από μηχανής θεός» ο υπουργός υγείας, ο οποίος άνοιξε το φαρμακείο με κλειδαρά, έφερε μαζί του τον αντιπρόεδρο του Οργανισμού, τη γενική διευθύντρια και τη διευθύντρια Φαρμάκου για να εκτελέσουν τις συνταγές και στη συνέχεια κέρασε και καφέδες τους πολίτες που περιμέναν.
Βέβαια η κίνησή του αυτή που έγινε από αγνό ενδιαφέρον έγινε γνωστή, λίγο μετά, μέσα από ένα ρεπορτάζ των «Παραπολιτικών», το οποίο μάλλον κυκλοφορεί τυχαία στην Αλεξάνδρας σε περίπτωση που περάσει κάποιος υπουργός για να τον τραβήξει καμία φωτογραφία να κερνάει καφέδες.
Τουλάχιστον αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο αν σκεφτεί κανείς όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα (22/01) στον αέρα του OPEN, καθώς όταν κλήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό είπε ότι εκείνος έκανε ότι έκανε επειδή δεν μπορούσε να βλέπει κλειστό το φαρμακείο, αλλά δεν ήθελε να μαθευτεί ότι συνέβη.
Δείτε όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το 03:30 και μετά
Οπότε αν ο υπουργός λέει αλήθεια και δεν έστειλε για παράδειγμα κάποιες φωτογραφίες για να δημοσιευθούν, επιστρέφουμε στο προηγούμενο σενάριο ότι τα «Παραπολιτικά» έχουν κάποιο φωτογράφο που ανεβοκατεβαίνει την Αλεξάνδρας μπας και πετύχει κάποιο υπουργό.
Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο υπουργός δεν ήθελε να γίνει γνωστή η «καλή του πράξη» 10 λεπτά μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, έκανε retweet την είδηση, επιβεβαιώνοντας όσα συνέβησαν.



Άρα ο υπουργός πήγε στην Αλεξάνδρας, τον φωτογράφισαν, έστειλαν τις φωτογραφίες στο μέσο, ανέβηκε ένα άρθρο και αμέσως το επιβεβαίωσε.
Απίστευτο συγχρονισμός ή απίστευτα ψέματα θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, πάντως καλό είναι να μην ταλαιπωρούνται ασθενείς, με χαμένα κλειδιά και υπουργούς «σούπερ – ήρωες» για ένα επικοινωνιακό σόου και 4 – 5 φωτογραφίες.
koutipandoras.gr
Πάντως από σβέρκο πάει καλά σε λίγο ούτε γραβάτα δεν θα μπορεί να φοράει από το πάχος…..
αν ήταν σε ένα ιδιωτικό φαρμακείο και το έκλειναν τώρα θα ήταν σπίτι τους αλλά μόνιμοι στα παπάρια τους αν οι καρκινοπαθείς δεν πάρουν τα φάρμακα τους γιατί τέτοια φάρμακα δίνουν εκεί Άδωνη καλό αυτό σπίτι έστειλες κανέναν ηηηη μόνο για το εβγα ηδες;;;;
Να δεχτούμε οτι ο Γεωργιάδης είναι ο μαλ…της υπόθεσης,Εκείνα τα πανιά εξαφανίστηκαν και άφησαν τον άρρωστο κόσμο χωρίς φάρμακα…μόνο ντροπή και αίσχος.
Stayros Dalamaras έπρεπε να παραιτηθεί και ο υπουργός αν δεν άνοιγε το δημόσιο φαρμακείο δεν φταίει ο(… σταθμάρχης….), στείλε την ντροπή και το αίσχος εκεί που πρέπει…
Dal Las οσταθμάρχης ποιός είναι?Κάτι μπέρδεψες μάλλον.
Stayros Dalamaras ο υπάλληλος του φαρμακείου που είναι προφανώς δημόσιος υπάλληλος….