Μπορεί να ακούγεται σαν ανέκδοτο αλλά είναι… πραγματικότητα και έγινε στο ΔΑΚ Λαμίας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού του ΠΑΣ Λαμία με τον Πλατανιά (2-0) το απόγευμα της Κυριακής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΣ Λαμία Cartoonistas σε ανακοίνωση του στο facebook συγκεκριμένο πρόσωπο που λειτουργεί για την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έδωσε εντολή να βγει ανακοίνωση ώστε κάποιοι φίλαθλοι της Λαμίας στην Θύρα 16 -που ήταν όρθιοι και φώναζαν υπέρ της ομάδας τους- να καθίσουν στις θέσεις τους και όχι να στέκονται όρθιοι.

Αναμφίβολα μια πρωτοφανής οδηγία-εντολή προς οπαδούς (εν αγνοία της διοίκησης), που ήθελαν να τραγουδήσουν και να πανηγυρίσουν για την ομάδα τους. Φυσικά οι φίλοι της Λαμίας δεν τήρησαν την εντολή και το μόνο που έκαναν ήταν να τα βάλουν με το συγκεκριμένο πρόσωπο στην συνέχεια της αναμέτρησης.

Μάλιστα σε ανακοίνωση τους στο facebook ζήτησαν από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, την απομάκρυνσή του συγκεκριμένου προσώπου από την ομάδα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ όταν το θέμα έφτασε στα… αυτιά της διοίκησης, η τελευταία, ήταν εξοργισμένη από την πρωτοφανής οδηγία-εντολή που δόθηκε στους οπαδούς και ετοιμάζεται να “πάρει κεφάλια”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους

LAMIA Cartoonistas CLUB
Λαμιώτες έχασαν το πρώτο Ημίχρονο γιατί αργεί η διαδικασία των εισιτηρίων…
Ο άλλος δίνει εντολή να κάτσουμε κάτω οι όρθιοι στο γήπεδο…
Αν δεν μας θέλετε να μας το πείτε… Όχι για να φύγουμε Εμείς αλλά εσείς…
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΑΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΙΩΤΩΝ…
ΠΡΟΕΔΡΕ ΔΙΩΞΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ…

4 Comments

  1. Τους είπε να κάτσουν κάτω στις θέσεις, γιατί θα περνούσε ο εισπράκτορας, για να ελέγξει τα εισιτήρια.

  2. Γήπεδο-Θέατρο! Όλοι όρθιοι στο ημίχρονο και καθιστοί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μπράβο σ’ αυτούς τους λίγους που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να φωνάζουν ούτε λεπτό, βοηθήστε τους ολοι! Το γήπεδο θέλει παλμό κύριοι.

  3. Αυτά δε γίνονται πουθενά. Γελάει όλη η Ελλάδα με την πάρτη μας

  4. Εντελώς αψυχολόγητη και αστοχη η αναγγελία απο τα μεγάφωνα να καθίσουμε κάτω, αν και δεν ανήκω στο συγκεκριμένο club.Μαζί με άλλους οπαδούς είμασταν εκεί για να φωνάξουμε, όπως φωνάξαμε και υποστηρίξαμε την Ομάδα μας.Μπορεί κάποιος απο τους αρμόδιους να μας εξηγήσει τι ακριβώς τον ενόχλησε?

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

You may also like

More in:Featured