Υλικά
700 γρ. κιμά μοσχαρίσιο, περασμένο 2 φορές
2 φλ. ψίχα ψωμί
2-3 κρεμμύδια μέτρια
3-4 κ.σ. μαϊντανό
5-6 φύλλα δυόσμου
2-3 κ.σ. γαλέτα ψιλή
2-3 κ.σ. αλεύρι
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με όλα τα υλικά. Τα πλάθουμε για τουλάχιστον 10 λεπτά. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί στο ψυγείο για 30 λεπτά, ώστε να δέσουν τα αρώματα των υλικών. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού. Τα περνάμε από αλεύρι τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο λίγα λίγα και στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί
govastileto.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.