Τέως βασιλιάς: Βασιλόφρονες οργανώνουν να πάνε στην κηδεία του Κωνσταντίνου

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
2 Min Read

Βασιλόφρονες οργανώνουν να πάνε στην κηδεία του Κωνσταντίνου και ζητούν παλινόρθωση της μοναρχίας στην Ελλάδα – «Αρνούνταν το λαϊκό προσκύνημα γιατί φοβήθηκαν μην γίνει η στέψη του Παύλου Β’ σε βασιλιά της Ελλάδας»

Ενώσεις βασιλοφρόνων οργανώνουν να παραστούν στην κηδεία του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου. Σε παράρτημα της Ένωσης Βασιλοφρόνων Θεσσαλονίκης στα Γιαννιτσά κυριαρχούν οι εικόνες με διάφορα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας, ενώ οι ελληνικές σημαίες φέρουν πάνω τους την κορώνα. Μάλιστα, σύμφωνα με το Live News του Mega, ο Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ φαίνεται να αποδέχτηκε την ύπαρξη και λειτουργία του εν λόγω συλλόγου, ενώ μάλιστα επισκέφτηκε και τα γραφεία, όπου υπάρχει ξύλινος θρόνος, και απαθανατίστηκε σε φωτογραφίες με τα μέλη της Ένωσης.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα μηνύματα σε φιλοβασιλικές σελίδες πέφτουν βροχή. «Εμείς βασιλιά μας θα είμαστε σε κάθε σημείο της πομπής σου. Να σε ράνουμε με λουλούδια και συγγνώμες. Στην Μητρόπολη να σε κλάψουμε, να κλάψουμε την κατάντια της Ελλάδας, που ήταν σπουδαία, αλλά την σπίλωσαν», αναγράφεται σε μία από τις αναρτήσεις. Κάποιοι μάλιστα δεν αρκούνται στα συλλυπητήρια και ζητούν την… παλινόρθωση της μοναρχίας στην Ελλάδα. «Ευτυχώς που υπάρχει ο διάδοχος Παύλος και ευελπιστούμε σύντομα στην ενθρόνισή του», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση. «Αρνούνταν το λαϊκό προσκύνημα γιατί φοβήθηκαν μην γίνει η στέψη του Παύλου Β’ σε βασιλιά της Ελλάδας», γράφει άλλος χρήστης.

reader.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment
  • ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ …..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ…… !!!
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ……ΕΝΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ……ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΜΟΙΒΑΙΑ , ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ…..
    ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *