Κορωνοϊός: Στο επίκεντρο Φθιώτιδα και Λαμία: 12 κρούσματα σε ένα 24ωρο!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 12 κρούσματα καταγράφονται σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στην πόλη της Λαμίας αλλά και τη Φθιώτιδα.

Αρχικά το πρωί γνωστοποιήθηκε κρούσμα κορωνοϊου σε 19χρονο φοιτητή από την Ξάνθη οποίος διαμένει στη Λαμία ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό κρουσμα κορονοιου σε 30χρονο υπάλληλο σούπερ μάρκετ, όπου οι συνάδελφοί του υποβλήθηκαν σε τεστ αργά το απόγευμα, τα οποία ευτυχώς -40 περίπου-  ήταν όλα αρνητικά.

Συν τοις άλλοις μία 72χρονη γυναίκα από τη Λαμία είναι θετική ενώ το βράδυ έγιναν γνωστά αλλά έξι κρούσματα.

Τέσσερα κρούσματα τα οποία αφορούν αστυνομικους της διμοιρίας η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε βρεθεί στην Αθήνα για τα μέτρα ασφαλείας στη δική της Χρυσής Αυγής.

Επίσης γνωστά έγιναν δύο ακόμη κρούσματα ηλικιωμένων. Το ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα αφορά σε άτομο που κάνει αιμοκάθαρση στο νοσοκομείο της Λαμίας. Τα άλλα τρία κρούσματα αφορούν  τον δήμο Αμφίκλειας Ελάτειας.

Διαβάστε τη σχετική ενημέρωση της Δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας Σούλας Στιβαχτη.

Στο πλαίσιο διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιήθηκαν, εντοπίστηκαν τρία θετικά κρούσματα στην Παναγίτσα, τα οποία συνδέονται με τα δύο κρούσματα που καταγράφηκαν πριν λίγες μέρες στα Βασιλικά Βοιωτίας. Έχει, ήδη, γίνει η ιχνηλάτηση των επαφών στα δύο από τα τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα και όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά. Αναμένουμε τα αποτελέσματα από την ιχνηλάτηση των επαφών και του τρίτου κρούσματος, ενώ παραμένουμε σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς. Συνιστούμε σε όλους τους δημότες μας ψυχραιμία και πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας για αποφυγή διασποράς του ιού.

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *