Η παραλία του Αγίου Γεωργίου Πελασγίας διαθέτει από σήμερα, Τετάρτη 8 Ιουλίου 2026, ράμπα ΑμεΑ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς, να απολαύσουν μία από τις ομορφότερες παραλίες της Φθιώτιδας.
Η νέα υποδομή τοποθετήθηκε με στόχο τη διευκόλυνση των ατόμων με κινητικά προβλήματα, ώστε να έχουν άμεση και ασφαλή πρόσβαση στη θάλασσα, απολαμβάνοντας ισότιμα το καλοκαίρι.

Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πελασγίας του Δήμου Στυλίδας, Ιωάννης Κουτραγγέλης, μιλώντας στο Lamianow.gr, δήλωσε: «Τοποθετήθηκε σήμερα στην παραλία του Αγίου Γεωργίου μία ράμπα ΑμεΑ, για να μπορούν άνθρωποι με κινητικά προβλήματα να έχουν άμεση πρόσβαση στη θάλασσα και να έχουν όλοι ίσο δικαίωμα στην απόλαυση του καλοκαιριού. Είναι έτοιμη προς χρήση και διαθέσιμη. Ευχαριστούμε τον Δήμο Στυλίδας που βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες της περιοχής και στις παρεμβάσεις που προκύπτουν».
Η τοποθέτηση της ράμπας αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση προσβασιμότητας για την περιοχή, ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων χώρων και επιβεβαιώνοντας ότι οι παραλίες πρέπει να είναι ανοιχτές και προσβάσιμες σε όλους.
Δείτε εικόνες








































Για τα Καμένα Βούρλα, Μώλο, Αγ. Κωνσταντίνος κατι;