Υπ’ ατμόν ο Δώνης από τον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας

Η Σαουδική Αραβία εξετάζει αλλαγές στον πάγκο της εθνικής ομάδας. Στο προσκήνιο βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ 2026.

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στον πάγκο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο αποκλεισμός της Σαουδικής Αραβίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, φαίνεται πως δρομολογεί εξελίξεις στον πάγκο της εθνικής, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας εξετάζει την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη.

Μπορεί να έγραψε ιστορία με την ισοπαλία που πήρε απέναντι στην Ουρουγουάη, ως ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο σε τελική φάση Μουντιάλ, ωστόσο δύσκολα ο 53χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των Αράβων, που εξετάζουν την απομάκρυνσή του, έπειτα από μόλις 2.5 μήνες θητείας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρον πως ήδη οι ιθύνοτες της χώρας από τη Μέση Ανατολή, εξετάζουν την πιθανότητα του Ζόρζε Ζεσούς, που γνωρίζει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο της χώρας, λόγω της θητείας του στον πάγκο της Άλ-Νασρ.

Έτσι εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο Γιώργος Δώνης αποτελέσει παρελθόν από την Σαουδική Αραβία, θα έχει συμπληρώσει μόλις 6 παιχνίδια στον πάγκο της, με απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *