Ο αποκλεισμός της Σαουδικής Αραβίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026, φαίνεται πως δρομολογεί εξελίξεις στον πάγκο της εθνικής, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας εξετάζει την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη.
Μπορεί να έγραψε ιστορία με την ισοπαλία που πήρε απέναντι στην Ουρουγουάη, ως ο πρώτος Έλληνας τεχνικός που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο σε τελική φάση Μουντιάλ, ωστόσο δύσκολα ο 53χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο των Αράβων, που εξετάζουν την απομάκρυνσή του, έπειτα από μόλις 2.5 μήνες θητείας.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρον πως ήδη οι ιθύνοτες της χώρας από τη Μέση Ανατολή, εξετάζουν την πιθανότητα του Ζόρζε Ζεσούς, που γνωρίζει αρκετά καλά το ποδόσφαιρο της χώρας, λόγω της θητείας του στον πάγκο της Άλ-Νασρ.
Έτσι εφόσον οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και ο Γιώργος Δώνης αποτελέσει παρελθόν από την Σαουδική Αραβία, θα έχει συμπληρώσει μόλις 6 παιχνίδια στον πάγκο της, με απολογισμό 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.































Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] για την άμεση αφαίρεσή του.