Ο Σέρβος αριστερός μπακ αποτελεί τον μεγάλο στόχο της Ένωσης για τον αντι-Χουλτ, ωστόσο υπάρχει ακόμα απόσταση στο οικονομικό. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ του προσφέρει 350.000 ευρώ ετησίως για τρία χρόνια, ενώ ο Μλαντένοβιτς εμφανίζεται να έχει πέσει στις 450.000 ευρώ από τις 550.000 που ζητούσε αρχικά.
Το οικονομικό βεβαίως παραμένει το πιο σημαντικό ζήτημα, πλην όμως στη… μάχη για να πειστεί ο Μλαντένοβιτς, έχει μπει και ο Κρίστιτσιτς, όπως αναφέρει η “Sportday”. Ο Σέρβος μέσος έχει αρχίσει το “ψηστήρι” στον συμπατριώτη του, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή θητεία τους στην εθνική τους ομάδα.
πηγή: SDNA

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.