Λαμία: Μπανάκι… ρομάκι! Επιστροφή στην κανονικότητα για τα συντριβάνια-πισίνες (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Lamianow.gr
By Lamianow.gr 1 comment
1 Min Read

Η εικόνα με μικρούς ή μεγάλους ρομά να παίρνουν το μπανάκι τους στο συντριβάνι που βρίσκεται στην είσοδο της Λαμίας είναι πλέον τόσο συχνή που μας φαίνεται έως και φυσιολογική.

Το γνωστό συντριβάνι – πισίνα, χρησιμοποιείται κατά κόρον τους καλοκαιρινούς μήνες από τους ρομά, που δεν διστάζουν να φορέσουν το μαγιουδάκι τους και να ρίξουν τις δροσερές βουτιές τους, να πλατσουρίσουν στα νερά και να κάνουν την ηλιοθεραπεία τους στην “παραλία” της οδού Βασιλικών.

Η αλήθεια είναι ότι λόγω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων Τσιόδρα-Χαρδαλιά, το συντριβάνι – πισίνα, όπως και όλοι οι παρόμοιοι αθλητικοί χώροι και παραλίες, παρέμενε κλειστό. Τώρα, με την άρση των μέτρων, επανεκκινούν και ανοίγουν για το κοινό πάντα όμως με την τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας, όπως η κοινωνική απόσταση που όπως βλέπουμε και στις εικόνες, τηρούνται πολύ σχολαστικά!

Και ναι (δυστυχώς) αυτές είναι εικόνες κανονικότητες στην καθημερινότητα της Λαμίας…

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *