Ένας Ολλανδός παίκτης του στοιχήματος έχασε 470.200 ευρώ, όταν ένας παίκτης της Βαντούζ σκόραρε στο 87ο λεπτό και του χάλασε το παρολί του αιώνα!
Την απόλυτη παράνοια ζει ένας παίκτης του στοιχήματος στην Ολλανδία που έχασε κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ από ένα γκολ της Βαντούζ στο φινάλε της αναμέτρησης με την Ζυρίχη!
Το δελτίο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, με τον Ολλανδό παίκτη να ποντάρει 20 ευρώ σε ένα παρολί 10 αγώνων που έγιναν την Παρασκευή στα πρωταθλήματα Αγγλίας, Ισπανίας, Ιρλανδίας, Γερμανίας και Ελβετίας και να έχει 9 στις 9 σωστές προβλέψεις σε συνδυασμό νικητή και γκολ που μπήκαν στην αναμέτρηση.
Η στραβή έγινε στον αγώνα της Ζυρίχης με την Βαντούζ, στον οποίο είχε ποντάρει σε νίκη της Ζυρίχης σε συνδυασμό με over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση. Μέχρι το 87ο λεπτό όλα πήγαιναν καλά, όμως τότε ο Νοά Φρικ ένας παίκτης που είχε μπει πριν από δύο λεπτά στην αναμέτρηση έκανε το 3-3 και έστειλε στον κουβά δελτίο που θα έφερνε στον Ολλανδό παίκτη κέρδη ύψους 470.200,23 ευρώ!


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.