Στην Πλατεία Διάκου στην πόλη της Λαμίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης η κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Αναγνωστάκη. Ο επικεφαλής της παράταξης “Στερεά… Υπεροχής” ανέβασε τους τόνους λίγο πριν την εκλογική μάχη της Περιφέρειας και αφού έριξε τα βέλη του στην προηγούμενη Περιφερειακή αρχή έστειλε μήνυμα νίκης στους ψηφοφόρους για αλλαγή “σκυτάλης” στην Περιφέρεια Στερεάς.
To παρών έδωσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός καθώς και αρκετός κόσμος. Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης τόνισε μεταξύ άλλων πως οι άνθρωποι που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του: “¨…είναι άνθρωποι χωρίς σκιές, άνθρωποι δικοί σας που μπορείτε να εμπιστευτείτε”.
Δείτε εικόνες


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.