Ακολουθήστε μας

Αναζήτηση...

Ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό βίντεο ενόψει της εκλογικής μάχης για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με την Κατερίνα Μπατζελή, Μάνος Γέμελος.

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

“Για μια Περιφέρεια που θα σε εμπνέει και θα σε οδηγεί” / Το ατμοσφαιρικό προεκλογικό βίντεο του Μάνου Γέμελου!

Ένα όμορφο, ατμοσφαιρικό βίντεο ενόψει της εκλογικής μάχης για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με την Κατερίνα Μπατζελή, Μάνος Γέμελος.

“Για μια Στερεά Ελλάδα διαφορετική. Όπου οι επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες θα στηριχθούν ουσιαστικά. Όπου η ανάπτυξη θα σημαίνει και δουλειές για νέους ανθρώπους. Ο αθλητισμός και η Παιδεία θα πάρουν την θέση που τους ανήκει. Ο τουρισμός και ο πολιτισμός να γίνουν προτεραιότητες. Για μια Περιφέρεια που θα σε εμπνέει και θα σε οδηγεί. Μια Περιφέρεια όπου οι άνθρωποι της γενιάς μου δεν πρέπει να μένουν έξω. Γιατί το μήνυμα που πρέπει να στείλει σήμερα αφορά τις νέες γενιές. Σε αυτή την Περιφέρεια είμαι μέσα…”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο γνωστός Λαμιώτης επιχειρηματίας που έχει και στενή σχέση με τον αθλητισμό -επί σειρά ετών- από διάφορες θέσεις.

O Μάνος Γέμελος είναι Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με την Κατερίνα Μπατζελή στο Νομό Φθιώτιδας.

Για τη νέα γενιά, που πρέπει να είναι μέσα.
Έλα κι εσύ 🙋🏻‍♂️🙋🏼‍♀️

Στις 26 Μαΐου ξέρεις❗️

▶️ https://manosgemelos.gr/

#batzeli #patridasterea #perifereia #ekloges #manos


BIOΓΡΑΦΙΚΟ

 • Γεννήθηκα στον Πειραιά το 1969.
 • Φοίτησα στο 4ο Γυμνάσιο και 4ο Λύκειο Λαμίας.
 • Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά.
 • Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, μιλώ Αγγλικά και έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις υπηρετώντας στο Πυροβολικό.
 • Εργάστηκα επί 3 έτη στο λογιστήριο της εταιρίας ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ως οικονομολόγος.
 • Για 6 έτη ήμουν υπεύθυνος οικονομικών του Τομέα Διαχείρισης Έργων των εταιριών ΑΕΔΕΠ και ΑΝ.ΔΙΑ, ενδιάμεσων φορέων διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων.
 • Τα 4 επόμενα χρόνια εργάστηκα ως εξωτερικός συνεργάτης στην εταιρία ΕΛΑΝΕΤ, σε επιδοτούμενα προγράμματα ΕΣΠΑ για Τουριστικές Επιχειρήσεις.
 • Έχω συμμετάσχει σε πολλά επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες οικονομικού ενδιαφέροντος με εξειδίκευση σε κοινοτικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα.
 • Από το 2001 δραστηριοποιούμαι ενεργά στην πόλη της Λαμίας ως μέτοχος σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος και στον χώρο της εστίασης. Επίσης είμαι μέτοχος σε οικογενειακή κατασκευαστική εταιρία.

Γιατί υποψήφιος με την Κατερίνα Μπατζελή;

Γιατί η Κατερίνα έχει την εμπειρία τη γνώση και την ικανότητα που απαιτούνται για μια ουσιαστική αλλαγή στην Στερεά Ελλάδα.

Γιατί είναι η κατάλληλη για να αξιοποιήσει τα χρηματοδοτικά εργαλεία που στόχο έχουν:

 • Την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού.
 • Τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
 • Τη σύνδεση της περιφερειακής ταυτότητας της Στερεάς με τη γνώση και την καινοτομία.
 • Τη δικτύωση της Περιφέρειας με άλλες Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.
 • Την δημιουργία δυναμικών πόλεων

Γιατί μπορεί να ηγηθεί αλλά και να εγγυηθεί τη σύνθεση και συνεργασία όλου του Περιφερειακού Συμβουλίου την επόμενη μέρα των εκλογών.

1 Σχόλιο

1 Comment

 1. πασοκος μπουρλοτιερης

  25/05/2019 at 02:19

  πιστος πολεμιστής του Πα.Σο.Κ

  αξιζει στήριξης !!!

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε Επίσης

TOP STORIES

Ο Οκτώβρης στη Σπερχειάδα είναι συνυφασμένος με το παζάρι. Και όχι οποιοδήποτε παζάρι αλλά το γνήσιο, το αυθεντικό, το πανελλαδικά ξακουστό. Αυτό που για...

Featured

Το παζάρι της Σπερχειάδας άνοιξε και το παίρνεις μυρωδιά.... από μακριά!

Featured

Σίγουρα εκεί ψηλά θα φοράει το μπλε μαντήλι, που τον συνόδευσε σε όλη του τη ζω

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένα ακόμη συμβάν παραβατικής συμπεριφοράς σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το μεσημέρι της Πέμπτης στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα πάνω από την...

Ακολουθήστε το  στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.