Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την μετακίνηση των φίλων του Ολυμπιακού στην Λιβαδειά!

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, την Κυριακή (13-01-2019) και ώρα 17:15, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

Στο μεταξύ νέα ανακοίνωση εξέδωσε η Π.Α.Ε. «Α.Π.Ο. “Λεβαδειακός”» σχετικά με τα εισιτήρια για τον πολύ μεγάλο αγώνα της ομάδας της «πράσινης» Π.Α.Ε. με την ομάδα της Π.Α.Ε. «“Ολυμπιακός” Σ.Φ.Π.», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου, στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, με ώρα έναρξης 17:15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις Θύρες 4 & 5 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού
Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι θα διαθέσει τις θύρες 4 & 5 για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.
Θύρα 4: 15 ευρώ
Θύρα 5: 20 ευρώ
Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από την μπουτίκ της ομάδας, από το site της ομάδας σε συνεργασία με την ticketmaster, από τα βιβλιοπωλεία Public και από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ .
Όσοι αγοράσουν τα εισιτήρια από το site της ομάδας θα πρέπει υποχρεωτικά να εκτυπώσουν και το εισιτήριό τους με σκοπό την ασφαλή προσέλευση στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς.

 

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *