Υλικά:i
- 1 πακέτο φύλλα κρούστας
- 1 γάλα βλάχας ζαχαρούχο (και 2 ποτήρια νερό)
- 1 βιτάμ
- 5-6 κουταλιές ζάχαρη
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
Εκτέλεση:
- Σ’ ένα μεσαίου μεγέθους ταψί, ελαφρώς βουτυρωμένο, βάζουμε ένα- ένα τα φύλλα κρούστας σουρώνοντας τα, το ένα πλάϊ στο άλλο. Με αυτό τον τρόπο καλύπτουμε όλο τον πάτο του ταψιού μας.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα με τα δυο ποτήρια νερό και την ζάχαρη καλά.
- Περιχύνουμε τα φύλλα μας με αυτό το μείγμα και μετά με το βιτάμ, αφού το λιώσουμε (1 λεπτό αρκεί αν δοκιμάσουμε να το λιώσουμε στο φούρνο μικροκυμάτων).
- Ψήνουμε την μπουγάτσα μας σε μέτρια προθερμασμένο φούρνο έως ότου ροδίσει και πήξει η κρέμα του (περίπου 15 – 20 λεπτά).
Σερβίρεται ζεστό πασπαλισμένο με άχνη και κανέλα.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.