Η Αλ Ιτιχάντ «χρυσώνει» τον Πρίγιοβιτς και πλέον η παραμονή του Σέρβου επιθετικού στον ΠΑΟΚ γίνεται δύσκολή.
Η Αλ Ιτιχάντ έκανε μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Πρίγιοβιτς, την οποία δύσκολα ο Σέρβος επιθετικός μπορεί να απορρίψει. Η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία όχι μόνο καλύπτει το ποσό της ρήτρας (σ.σ. 10 εκατομμύρια ευρώ) που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σέρβου φορ με τον ΠΑΟΚ, αλλά προσφέρει κι ένα συμβόλαιο ζωής στον δεινό σκόρερ του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, του δίνει 25 εκατομμύρια ευρώ για 4,5 χρόνια.
Τα χρήματα αυτά δεν μπορεί να τα δώσει καμία ελληνική ομάδα και πλέον όλα εξαρτώνται από τον Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ επιθυμεί διακαώς την παραμονή του, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα, εφόσον η Αλ Ιτιχάντ δώσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας κι ο Σέρβος επιθετικός πει το «ναι» στη «χρυσή» πρόταση της.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.