Παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραϊσκου πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 01-01-2019, το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο ΚΕΥΠ Λαμίας. Ο αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων αφού αντάλλαξε ευχές με τους στρατιώτες τους ευχήθηκε το 2019 να είναι καλύτερο από το 2018 και να έχουν καλή και ήσυχη θητεία.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.