Κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία σήμανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης στην “Άνοιξη” και πιο συγκεκριμένα σε σπίτι κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στη Λαμία. Πιθανότατα από σόμπα η ξύλινη σκεπή του σπιτιού στο οποίο διέμενε ένας Αλβανός υπήκοος άρπαξε φωτιά με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός.
Άμεσα από περίοικους κλήθηκε η πυροσβεστική, η οποία κατάφερε και την περιόρισε στην σκεπή του σπιτιού. Να σημειώσουμε πως εντός του σπιτιού εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς. Για την είσοδο στο σπίτι -το οποίο ήταν κλειδωμένο – προκειμένου να κατασβέσουν την πυρκαγιά, οι πυροσβέστες, χρειάστηκε να κόψουν με τροχό τα κάγκελα.


Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.