Ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης για την Ισπανία, ενόψει του αγώνα του με την Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τω πρωί της Τρίτης (27.11.2018) την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τον εκτός έδρας σημαντικό αγώνα με τη Ρεάλ Μπέτις, για την 5η αγωνιστική του Europa League.
Ολυμπιακός – “18ος σε έσοδα από το Champions League”
Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την 20μελή “ερυθρόλευκη” αποστολή από την οποία λείπει για έναν ακόμα αγώνα το όνομα του Γιάγια Τουρέ.
Την ίδια στιγμή, στους… εκλεκτούς του Πορτογάλου τεχνικού επέστρεψε ο Κώστας Τσιμίκας, που έμεινε στην εξέδρα στο ματς με τον Ατρόμητο.
Στην Αθήνα θα μείνουν -φυσικά- οι Χριστοδουλόπουλος Μεριά και Χασάν, που είναι τραυματίες, όπως και ο Μάνος, αφού δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.
Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στη Μπέτις. / The squad players selected ahead of the match against @RealBetis. 🔴⚪️⚽️ #olympiacos #UEL #BETOLY #squadlist @EuropaLeague pic.twitter.com/lTW169Wp6u
— Olympiacos FC (@olympiacos_org) November 27, 2018

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.