Λαμία: Η κρυσταλλική ουσία δεν ήταν ναρκωτικό αλλά… καυστικό νάτριο! / Ελεύθερα τα δύο άτομα που κατηγορούνταν για κατοχή και διακίνηση

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Ελεύθερα και μάλιστα χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν δύο άτομα που είχαν συλληφθεί στην Ανατολική Φθιώτιδα στις αρχές της εβδομάδας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών όπως είχε αναφέρει με ανακοίνωση της η ελληνική αστυνομία.

Για την ακρίβεια όπως ενημέρωνε Δελτίο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ:

“Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθησαν δύο (2) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (559) γραμμάρια άγνωστης κρυσταλλικής συμπαγής ουσίας, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και πλαστικός τρίφτης κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες (08-10-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 25χρονος και μία 35χρονη, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια νομότυπης έρευνας σε οικία τους, με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-(559) γραμμάρια άγνωστης κρυσταλλικής συμπαγής ουσίας, η χημική σύσταση της οποίας θα διερευνηθεί εργαστηριακά.
-(2,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
-πλαστικός τρίφτης κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας”.

Μετά τον εργαστηριακό έλεγχο ο οποίος πραγματοποιήθηκε αποδείχτηκε ότι η κρυσταλλική ουσία δεν ήταν ναρκωτικό αλλά μια μορφή Νατρίου, καυστικό νάτριο, μη ναρκωτική, που χρησιμοποιείται για την Παρασκευή απορρυπαντικών και καθαριστικών οικιακής χρήσης.

Μετά από αυτή την εξέλιξη και αφού ο εισαγγελέας έλαβε γνώση όλων των στοιχείων άφησε ελεύθερα τα δύο άτομα χωρίς περιοριστικούς όρους!

https://lamianow.gr/wp-content/uploads/2024/03/Iamia-Now-01-1-2-1-scaled.jpg

TAGGED:
Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *