Για τον Τεννέ φταίνε οι τοπικοί αθλητικοί… δημοσιογραφάρες!

Lamianow.gr By Lamianow.gr
1 Min Read

Με μεγάλη μας έκπληξη διαβάζουμε στην ιστοσελίδα a-sports.gr πως τον Μπάμπη Τεννέ πολεμούν αθλητικοί δημοσιογράφοι της περιοχής οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο δεν έχουν παραστάσεις από αγώνες Σούπερ Λίγκα και δεν έχουν προφανώς κατά τον ίδιο το δικαίωμα να κρίνουν την παρουσία της ομάδας. Άλλωστε θα πρέπει να υπάρχει αιώνια ασυλία στο πρόσωπο του…  

Με γραπτή του δήλωσή που  αναρτήθηκε όλως τυχαίως σε αθηναικά ΜΜΕ –άλλωστε o Τεννές, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως σνομπάρει τους ανθρώπους που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την ομάδα- τους χαρακτηρίζει δημοσιογραφάρες με απόλυτα ειρωνικό τόνο.

Αναλυτικά, η δήλωση Τεννέ είναι η ακόλουθη: «Κάποιοι αθλητικοί… δημοσιογραφάρες κάποιων τοπικών Μέσων, που μέχρι πρότινος είχαν παραστάσεις μόνο από αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων, ‘‘διέγνωσαν’’ την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας ότι η ομάδα έχει πρόβλημα προπονητή, όταν είμαι τρία χρόνια στη Λαμία και η ομάδα έχει μόνο επιτυχίες.

Δεν ξέρω τα κίνητρα τους και ούτε με ενδιαφέρουν… Εμένα μου αρκεί ο σεβασμός και το χειροκρότημα των απλών φιλάθλων.

Τα πράγματα είναι δύσκολα, πάντα ήταν δύσκολα και πέρσι και πρόπερσι και στα 25 χρόνια, που είμαι προπονητής. Πιστεύω στην ομάδα, έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι ο χρόνος θα μας δικαιώσει».

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
4 Comments
  • Όλοι που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα οφείλουν δε όλους.Αν κάποιος νομίζει ότι δεν αξίζει μπορεί να το νομίζει σημασία έχει η ομάδα η συνέπεια και η συνέχεια. Με την παραμονή ή όχι του κυρίου Τεννέ δεν πρέπει να ασχολούμαστε τώρα -απο εδώ και πέρα ανοίκει στους ιστορικούς του μέλλοντος- αυτό που πρέπει να γίνει είναι ο καθένας απότομα μετερίζι του να στηρίξει την ομάδα της πόλης μας.

  • Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΑΣΕ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ….ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ. Ο ΑΡΗΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΕΤΡΑΔΑ…..ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΗΤΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ( ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ , Ο ΑΡΗΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ …ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ). ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΗΤΤΑ …ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ…..Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΓΚΟΛ ( ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΗ ). ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ; ΤΑ ΔΥΑΛΥΟΥΜΕ ΟΛΑ… ΟΧΙ…..ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΣΟ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ… Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΝΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ … Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ……ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΣΑΕΙ ΧΑΡΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ …… ΑΣ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ , ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΛΥΣΗ…..ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΒΡΟΥΝ. ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΩΝΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ….ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΕΓΩΪΣΜΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ……Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΞΑΓΩΓΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ . ΛΑΜΙΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ !!!

  • Φοβάμαι ότι έχει χάσει τη ψυχραιμία του πλέον, έστω και αν έχει δίκιο εν μέρη για το υβρεολόγιο και τους χαρακτηρισμούς από κάποιους, (ναι και δημοσιογράφους μη πέφτετε απ τα σύννεφα) και καλό θα ήταν για την υστεροφημία του να αποχωρήσει μόνος του.

  • Γιατί τσιμπάτε; Κάποιους πολύ συγκεκριμένους εννοεί είτε επίσημους δημοσιογράφους, είτε ¨ανεπίσημους”. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβουμε που αναφέρεται και εν μέρη έχει δίκιο γιατί δεν μιλάμε για κριτική αλλά για ύβρεις. Εννοείται φυσικά οτι είναι πρέπει να δέχεται την κριτική όχι όμως και τη χυδαιότητα. Καλό θα ήταν αν και όποτε φύγει να φύγει σαν φίλος. Δεν αξίζει ρε παιδιά αυτό το υβρεολόγιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *