«Πουλάει την Τσέλσι ο Αμπράμοβιτς»

Lamianow.gr
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
1 Min Read

Πωλητήριο στην Τσέλσι έχει βάλει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με μεγάλη βρετανική εφημερίδα αξιώνοντας ποσό άνω των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ!

-Advertisement-
ΚΤΕΛ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Το γεγονός ότι δεν ανανεώθηκε η βίζα του και αναγκάστηκε να μετακομίσει στο Ισραήλ για να αποκτήσει υπηκοότητα και να μπορεί να μπαίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο φαίνεται πως οδηγεί τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πουλήσει την Τσέλσι!

Σύμφωνα με τους Times, ο Ρώσος μεγιστάνας ήδη έχει δώσει εντολή για να βρεθεί αγοραστής σε Κίνα, Μέση Ανατολή και ΗΠΑ ζητώντας το ποσό των 2,3 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Ο Αμπράμοβιτς είχε αγοράσει την Τσέλσι το 2003 έναντι 155 εκατομμυρίων ευρώ, και πλέον φαίνεται πως θεωρεί τη δεδομένη στιγμή ως την πλέον κατάλληλη για να αποχωρήσει από τον σύλλογο βγάζοντας φυσικά και ένα τεράστιο κέδρος από ενδεχόμενη πώλησή του.

-Advertisement-
ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΛΑΜΙΑΣ

Πηγή: gazzetta.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *