Πάει… πίσω στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της Νάπολι ο Ορέστης Καρνέζης.
Οι «παρτενοπέι» απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ τον Κολομβιανό Νταβίντ Οσπίνα, κάτι που σημαίνει πως ο Έλληνας πορτιέρε κινδυνεύει προσεχώς να «πέσει» τρίτος κατά σειρά.
Κι αυτό διότι σε λίγο καιρό θα επιστρέψει στη δράση ο Άλεξ Μερέτ, ο οποίος αρχικά υπολογιζόταν για βασικός, ωστόσο τώρα θα κληθεί να παλέψει με τη θέση με τον Λατίνο γκολκίπερ, με τον… δικό μας να χάνει έδαφος λόγω και των εμφανίσεών του στα φιλικά.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.