Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για ασέλγεια σε ανήλικη

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία έπειτα από την εξιχνίαση περίπτωσης αποπλάνησης ανήλικου κοριτσιού, στην περιοχή της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

-Advertisement-
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 23χρονος ασελγούσε κατ΄ επανάληψη, έναντι ανταλλάγματος, σε βάρος ενός κοριτσιού, ηλικίας άνω των δώδεκα και κάτω των δεκατεσσάρων ετών, σε διαμέρισμα, στο οποίο διέμενε με την 45χρονη μητέρα της, εν γνώση της τελευταίας, καθώς και του 54χρονου συντρόφου της, που ζούσε μαζί τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, κατηγορίες για αποπλάνηση παιδιών όπου η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη, για βιασμό, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

-Advertisement-
ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ
Πηγή: zougla.gr

Share This Article
Δεν υπάρχουν Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *