Game of Thrones: Νέος κύκλος αιμομιξίας στο final season – Όσα αποκαλύφθηκαν στη νέα συνέντευξη του Jamie Lannister

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Στο φινάλε της 7ης σεζόν του «Game of Thrones» ένα από τα «ζευγάρια» που απασχόλησε όσο κανένα άλλο τους φανς της σειράς, ο Jaime και η Cersei Lannister, χωρίζουν για πρώτη φορά με τόσο δραματικό τρόπο.

Η επιλογή της να κρατήσει τον θρόνο και την εξουσία αντί να προσπαθήσει να σώσει την ανθρωπότητα έκανε τον Jaime να φύγει μακριά της.

«Ήξερα ότι θα φύγω στο τέλος» δήλωσε ο Coster-Waldau, ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει, σε συνέντευξή του στο Vanity Fair. «Αυτό ήταν υπέροχο γιατί… προσπάθησε σχεδόν να τον σκοτώσει, όπως φάνηκε για μια στιγμή και του σπάραξε την καρδιά γιατί όλη του η ζωή είναι εκείνη».

Η Cersei τον απείλησε πως θα τον σκοτώσει και ο ίδιος στο φινάλε της 7ης σεζόν της είχε απαντήσει «Δε σε πιστεύω», ενώ στην πραγματικότητα της έλεγε κάτι ακόμα χειρότερο γι’ αυτόν:

«Δε σ’ αγαπώ πια». Φυσικά αυτό ειπώθηκε σε μία στιγμή αδυναμίας, κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου καβγά με τη δίδυμη αδερφή του και ο ηθοποιός πιστεύει ότι όλα μπορεί να αλλάξουν όταν βρεθεί μόνος του στον κόσμο χωρίς αυτήν.

Μάλιστα το πήγε ένα βήμα παρακάτω και σύγκρινε την τηλεοπτική του αψιμαχία με τους συζυγικούς του καβγάδες με την επί 20ετία σύζυγό του.

«Μπορείς να είσαι τόσο νευριασμένος για μια στιγμή και πάνω στο πάθος και τον θυμό να πεις «γ#μ@ τα«. Φυσικά 3 δευτερόλεπτα μετά σκέφτεσαι «Όχι, όχι, όχι. Τι κάνω; Τι σκεφτόμουν;».

Η βασική ερώτηση παραμένει όμως «Μπορούμε να επαναπροσδιορίσουμε τους εαυτούς μας;». Με άλλα λόγια μπορεί ο Jaime να ελευθερωθεί από την Cersei;

«Ο πυρήνας του πάντα ήταν η Cersei. Όταν του το πάρεις μακριά τι είσαι πια; Τι έχει απομείνει; Όταν θα φύγει προφανώς και δεν έχει ιδέα. Δε γνωρίζει την απάντηση σ’ αυτό.»

Ήταν λογικό ο Coster-Waldau  να μην αποκαλύψει αν τελικά ο Jaime γυρίζει στην αγκαλιά της Cersei, αλλά αποκάλυψε ότι το φινάλε τον αφήνει ικανοποιημένο.

«Tα παιδιά έκαναν απίστευτη δουλειά με το φινάλε του Game of Thrones. Ήταν σίγουρα η δυσκολότερη σεζόν, μακράν, από όσες έχουμε γυρίσει. Αλλά ήταν και αυτή που σε γεμίζει περισσότερο».

πηγη-dailymedia.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *