Ειδικότερα, ο 16χρονος Αλέξανδρος Λ., 16 ετών, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26.06.2018) δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού που είχε εκδώσει «Missing Alert», ο Αλέξανδρος Λ. βρέθηκε στην Αμερική και είναι καλά στην υγεία του. Για ακόμα μια φορά εγείρονται ερωτήματα για το πόσο εύκολα ένα παιδί μετακινείται μεταξύ κρατών.
«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αλέξανδρο και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.