Τεράστια επιτυχία για την Λαμιώτισσα Αναστασία Θωμαΐδου: Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στίβου!

lamianow By lamianow
1 Min Read

Στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στίβου στα 400 και 800 μέτρα της κατηγορίας MASTER, βρίσκεται η Λαμιώτισσα πρωταθλήτρια Αναστασία Θωμαΐδου. 

Σύμφωνα με τον πίνακα που δημοσίευσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου MASTER, η Θωμαΐδου έχει τον κορυφαίο χρόνο στα 400 μέτρα με 58.96 και στα 800 μέτρα με 2.13.69, επιδόσεις που πέτυχε φέτος, στο μίτινγκ Παπαναστάσια και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά, αντίστοιχα.

Πρόκειται ασφαλώς για μια τεράστια επιτυχία, τόσο για την ίδια την αθλήτρια, όσο και για τον ελληνικό στίβο γενικότερα.

Η Θωμαΐδου γυμνάζεται πλέον στο νέο γήπεδο στίβου στην Άμπλιανη, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να μπορεί να προπονείται σε καλές αγωνιστικές συνθήκες, με εμφανή και θεαματικά αποτελέσματα.

Ο επόμενος μεγάλος στόχος που έχει θέσει η Θωμαΐδου με τον προπονητή της Παναγιώτη Αλιφέρη, είναι το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα MASTER, που θα διεξαχθεί του χρόνου στην Ιταλία.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Λαμιώτισσα πρωταθλήτρια, καθώς με τις επιδόσεις της κρατάει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, τον φθιωτικό και κατ’ επέκταση τον ελληνικό στίβο, στην κατηγορία της.

Ας ελπίσουμε να έχει και την κατάλληλη στήριξη από την τοπική κοινωνία και τους φορείς, ώστε απερίσπαστη να συνεχίσει την προσπάθειά της και τους αγώνες της για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *