Για 3η χρονιά θα αγωνίζεται στον ΑΟ Λαμίας η Χαρά Σαββίδου, όπως ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα βόλει της Φθιώτιδας. Η αρχηγός του Λαμιώτικου συλλόγου που αγωνίζεται ως πασαδόρος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα εν όψη της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Pre League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Χαρά Σαββίδου, ανανέωσε την συνεργασία της στην οικογένεια του Α.Ο.Λ. και θα ξαναφορέσει την φανέλα με το Νο#1.
Για 3η συνεχόμενη χρονιά η έμπειρη αρχηγός της προηγούμενης περιόδου θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στην θέση της πασαδόρου, μοιράζοντας φανταστικές πάσες … στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της PRE LEAGUE! Ο σύλλογος την καλωσορίζει και να της εύχεται υγεία και μια καλή και δημιουργική χρονιά!!!”.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.