Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Λαμίας, σας εκφράζουν με ιδιαίτερη συγκίνηση τις βαθύτατες ευχαριστίες τους για την Παραχώρηση του Αμφιθεάτρου της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου να διεξαχθεί η Θεματικής Ημερίδα Αφιέρωμα στην Ειδική Αγωγή και στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση.
Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η ενέργεια σας αυτή, θα εκτιμηθεί εξ ίσου από το σύνολο των συμπολιτών μας και ο βαθύτατα ανθρώπινος συμβολισμός της εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον αλτρουισμό του Θεσμού που υπηρετείτε ως Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.