Οικογενειακή τραγωδία στα Τρίκαλα! Mαχαίρωσε μέχρι θανάτου την σύζυγό του, μητέρα τριών παιδιών (video)

lamianow
2 Min Read

Άγριο φονικό το απόγευμα της Δευτέρας στο Μεγαλοχώρι ΤρικάλωνΌπως καταγράφει το trikalavoice.gr  άντρας (γύρω στα 50) κατάσφαξε τη γυναίκα του (Β. Γκ.) έπειτα από άγριο οικογενειακό καυγά. Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του 3χρονου παιδιού τους, το οποίο έντρομο πετάχτηκε έξω.

Η άτυχη Β.Γκ. εργάζονταν ως νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το ζευγάρι είχε επιλέξει να ζήσει στο Μεγαλοχώρι, παρά το ότι δεν κατάγονταν κανείς από εκεί. Ήταν παντρεμένοι με τρία παιδιά και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων είχαν συχνούς καυγάδες, οι οποίοι είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι και εκρηκτικοί τις τελευταίες εβδομάδες.

Μετά το συμβάν ο ίδιος πήρε τηλέφωνο την Αστυνομία και τον συνέλαβαν κοντά στο γήπεδο του χωριού. Η οικογένεια έχει μία ακόμη 21χρονη κόρη, η οποία είναι παντρεμένη.

Στην κάμερα μιλά ο πεθερός της 21χρονης κ. Γιώργος Χαρακόπουλος (κρατάει και τα παιδιά της οικογένειας τώρα) και εξιστορεί τι συνέβαινε με το ζευγάρι (θύμα και θήτης) και τα προβλήματα που είχαν.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, το θύμα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα πριν λίγες μέρες τον άντρα της και δολοφόνο , καθώς οι καυγάδες ήταν συχνοί και κατέληγαν σε ξυλοδαρμό.

«Την ζήλευε υπερβολικά και χωρίς λόγο»,  λέει στην κάμερα ο κ. Χαρακόπουλος.

Δείτε όλο το βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις στην κάμερα του trikalaola.gr

trikalavoice.gr, trikalaola.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *