Κατάσταση πανικού επικράτησε σε σχολείο στη Φλόριντα την Πέμπτη, όταν μία μεγάλη αρκούδα και τα τρία μικρά της, εισέβαλαν στις σχολικές εγκασταστάσεις, αναζητώντας εξαγριωμένες λίγο φαγητό.
Αμέσως δόθηκε εντολή να κλείσει το σχολικό συγκρότημα River Springs, στο Orange City, ενώ οι μαθητές έμειναν για πολλές ώρες εγκλωβισμένοι στις τάξεις τους, προκειμένου να επέμβουν οι ειδικές δυνάμεις και να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.
«Οι αρκούδες εξερεύνησαν τον χώρο για τουλάχιστον δύο ώρες, αναζητώντας φαγητό», ενέφερε στα social media ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Ευτυχώς δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα, ούτε επιτέθηκαν σε κάποιον άνθρωπο», πρόσθεσε.
Ένας ειδικός δήλωσε ότι δεν είναι περίεργο αυτό το περιστατικό, καθώς οι αρκούδες αρχίζουν να ξυπνούν από τη χειμέρια νάρκη και αναζητούν εναγωνίως φαγητό».
Πηγή: Protothema.gr
Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.